sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bazılarınız biliyorsunuz ekimde Londra'da master a başlayacağım. 12 ay sürecek bir program, yani tezimi seneye eylülde veya ekimde teslim edeceğim. Yalnız şöyle bir problem var benim öğrenci vizem 31 ocakta bitiyor. Onun üzerine en az bir 6 7 ay İngiltere'de bulunmam gerekecek tabii. Bugün vize işlemlerine biraz bakındım size iki şey sormaya geldim. 1) Acaba yenisini çıkartmak yerine bu vizeyi ben extend edebiliyor muyum? Edebiliyorsam nasıl ediyorum? Ne konsolosluğun ne de çalıştıkları şirketin sitesinde buna dair pek bir bilgi bulamadım. Bulursanız link pls. 2) Eğer extend edemiyorsam: Şimdi başvursam ocak sonu itibariyle başlayan yeni bir vize verirler mi? Vermezlerse de Christmas tatilinde Türkiye'ye geldiğim zaman başvursam çok mu geç olur? Zamanım yeter mi bilemedim en fazla 3-4 hafta kalabilirim İstanbul'da. Haydi bir yardım. Teşekkür ettim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 su an sahip oldugun vize student visitor mı, yoksa tier 4 student mı? eger student visitor (6 aylık) ise londra'dan uzatamazsın. eger tier 4 vizen var ise londra'daki konsolosluga giderek halledebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Tier 4 ya. Ama Londra'daki konsolosluktan gidip uzatınca astronomik fiyatlara yapıyorlar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/studyingintheuk/adult-students/applying/how-to-extend-a-student-visa Ayrica sag ustteki 'Application Forms' altindaki ilk 3 linki de incelemeni oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar