vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 iki ucu boklu degnek falan degil. gözlerini bok bürümüs sadece berk, göremiyosun =P kör asik olmayin ya, hic sempatik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben de göttingene başvurcam sanırım nası oralar nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ahahahaha yargılamış nil =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ardeth said: ben de göttingene başvurcam sanırım nası oralar nil iyidir. en azindan berk gibi yanlis kararlar verip göte gelmek yerine göttingene geliyorsun yani. ibret al berk. sen allah bilir iliskide kilibik tarafi oynuyosundur ASKIIIIMMM KAHVEEEN NASI OLSUN ASKIM BI ISTEGIN VAR MI MMFFS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 17 yaşında kızı bırakmamak için almanyaya okumaya gitmemek, ve bi sene daha harcayıp össye girerim demek epic derecede aptallık. no ofens malcircım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kararını vermen için googleda oktoberfest diye aratman yeterliydi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sesu da bik bik otmus de sevgilisine hotdedigi zamqn cocuk oyundan cikip taksime gidiyo nerde lan fedakarlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 berkcigim kara kasli kara gözlüsün bak, almanlar bayiliyor öle tiplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 almanlar çok sarışın lan o açıdan çekici bir ülke değil oktoberfeste bakınca hiç sempatik gelmiyor ama üniversite ekolleri güzel sdf adamlar işi biliyor abi öyle çocuk işleri ile uğraşmıyorlar şu konulların güzelliğine bak sdf http://xwww.uni-math.gwdg.de/GK/en/thesis_projects.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ha bi de gelmezsen, gelip ben döverim seni cocuk. pati bulusmasi ayarlayip toplu döveriz hatta. sana o kadar ceviri yaptim! NOLCAK ONLAR BOSUNA MI YAPTIK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: sesu da bik bik otmus de sevgilisine hotdedigi zamqn cocuk oyundan cikip taksime gidiyo nerde lan fedakarlik Çok içinde kaldıysa ben seninle Hon oynayabilirim cınıms^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben de Nil'i almaya gidicem almanyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 artik cok gec sükrü. baska bisiyi almaya gelebilirsin anca =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 noldu okumadım 10 sayfa ama şöyle bişey var bu yaşlarda ilişkiler genellikle dengesiz olur sen almanya fırsatını tepersin bi gün bakarsın kız da seni teper kaldığınla kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 geç meç yok, söker alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hadi yine iyisiniz gidiyorum almanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 HAD BE? vazgecersen almanci gibi olursun ins. http://www.youtube.com/watch?v=wDweIo4EvWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 angut bebe helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 of jahrein le aynı ülkede yaşamak, ne kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sesu said: "roket adam" said: benzer bir durumla ben karşı karşıyayım, almanyaya erasmus'a gidicem, sevgilim var burda, oktoberfest hatunlar vs. sevgilim yani. ama benimki gitme demedi hiç. bir sefer olsun demedi. ben beklerim ne olucak diyo. böyle. Fistan said: bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten haklı. ben de gitme derdim. umrumda da değil gelecek falan. giderse ayrılırım yani, öyle saçma şey mi olur 4 sene yılda 3 gün görüşücem falan. Biraz daha empati kurup kendin de vazgeçseydin o zaman Erasmus sevdandan. Kendin gidip en az 6 ayda bir kere bile görüşmeyince tamam, kız arkadaşın giderse HOPPAA. Anlamadım ki olayın ne olduğunu? 7/24 sevişgen ergenler modunda takılıyor olsan, sen gidince de aynı dert mevcut. Yurt dışındaki erkekler desen, Türkiye'de de erkek var çuval dolusu. Bazen beyinlerinizden şüphe ediyorum. Problem nedir yani sen neden gidebiliyorsun da o kızın eğitim hayatı söz konusu olduğu zaman kendi beş para etmez keyfin için baltalama eğilimlerine giriyorsun? Çift olmak bencilliktir ayaklarını da geçiniz. Unutmayın ki çift olsanız bile en nihayetinde hepiniz birer bireysiniz. Böyle düşününce her şey saygıda bitiyor, ama belli ki bazı arkadaşlar saygılı olmayı öğrenememişler genel olarak. anlattıklarını anlatamamissin heralde bencilliği geciniz diyip herkes bi birey demişsin ben tezatı kuramadım artı olarak benim kızı egitime gönderme sevgilimi göndermezsin diyenleri savundugum yok ben olsam giderdim kız arkadas nedir ki 18-20 yasinda biri gider digeri gelir ama hayatını giden gelen bi kız icin degistirmek sacma olur benim yazdigim oylesine bi mesajdi, lisede ay askim senin icin en iyisi neyse o olsun ayaklarıydı lan yasin kac basin kac sanane lan benim iyiligim kotulugum asik misin ne boksa falan filan cok komik laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ayrıca sen niye mutfakta degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 10 sayfayı okumadım ama bencillik kokan hareketler var karsı tarafta kaybetme/aldatılma korkusu da olabilir pek tabi sanılanın aksine kadınlarda kıskanma daha fazla ama belli etmiyorlar bizim kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 olayın dışında olanlar mantıklı düşündüğü için sana git diyor ayrıca.istemeyerek gidiceksende gitme mutlu olmazsın ne istiyorsan öyle yap.eğriyi doğruyu kendin görmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar