Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki ucu dışkılı değnek

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

almanlar çok sarışın lan o açıdan çekici bir ülke değil oktoberfeste bakınca hiç sempatik gelmiyor ama üniversite ekolleri güzel sdf

adamlar işi biliyor abi öyle çocuk işleri ile uğraşmıyorlar şu konulların güzelliğine bak sdf

http://xwww.uni-math.gwdg.de/GK/en/thesis_projects.html
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

"roket adam" said:

benzer bir durumla ben karşı karşıyayım, almanyaya erasmus'a gidicem, sevgilim var burda, oktoberfest hatunlar vs. sevgilim yani. ama benimki gitme demedi hiç. bir sefer olsun demedi. ben beklerim ne olucak diyo. böyle.

Fistan said:

bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten

haklı. ben de gitme derdim. umrumda da değil gelecek falan. giderse ayrılırım yani, öyle saçma şey mi olur 4 sene yılda 3 gün görüşücem falan.

Biraz daha empati kurup kendin de vazgeçseydin o zaman Erasmus sevdandan. Kendin gidip en az 6 ayda bir kere bile görüşmeyince tamam, kız arkadaşın giderse HOPPAA. Anlamadım ki olayın ne olduğunu? 7/24 sevişgen ergenler modunda takılıyor olsan, sen gidince de aynı dert mevcut. Yurt dışındaki erkekler desen, Türkiye'de de erkek var çuval dolusu.

Bazen beyinlerinizden şüphe ediyorum. Problem nedir yani sen neden gidebiliyorsun da o kızın eğitim hayatı söz konusu olduğu zaman kendi beş para etmez keyfin için baltalama eğilimlerine giriyorsun?

Çift olmak bencilliktir ayaklarını da geçiniz. Unutmayın ki çift olsanız bile en nihayetinde hepiniz birer bireysiniz. Böyle düşününce her şey saygıda bitiyor, ama belli ki bazı arkadaşlar saygılı olmayı öğrenememişler genel olarak.

anlattıklarını anlatamamissin heralde
bencilliği geciniz diyip herkes bi birey demişsin
ben tezatı kuramadım
artı olarak benim kızı egitime gönderme sevgilimi göndermezsin diyenleri savundugum yok
ben olsam giderdim
kız arkadas nedir ki 18-20 yasinda
biri gider digeri gelir
ama hayatını giden gelen bi kız icin degistirmek sacma olur
benim yazdigim oylesine bi mesajdi, lisede ay askim senin icin en iyisi neyse o olsun ayaklarıydı
lan yasin kac basin kac sanane lan benim iyiligim kotulugum
asik misin ne boksa falan filan
cok komik laflar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...