EharD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 satış pazarlama alanında kariyerime devam etmekteyim. Tabi yüksek lisans olmadan fark yaratmak ya da iş anlamında daha derin bilgiye sahip olmak o kadar da kolay değil.Dolayısı ile bahçeşehir üniversitesinde yüksek yapmak gibi bir düşüncem var. Araştırdığım kadarıyla bir çok anlamda iyi olduğu söyleniyor. Pazarlamayı 3 modüle ayırmışlar; pazarlama yönetimi,pazarlama araştırmaları ve pazarlama iletişimi. Bahçeşehir hakkında bilgisi olan, bu alanda ya da başka alanda yüksek yapmış arkadaşlardan deraylı bir bilgi rica edicem. Malumunuz önemli bir karar o açıdan önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oha hiç mi yok bahçeşehirli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bahçeşehirin tanıtım videosunu izle.. rap yaptıkları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tanıtım videosu yeteri kadar bilgilendirici. Bahçeşehir Üniversitesiii... İstanboooeellll!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bu video konusunda ciddi misiniz yoksa kolpa bişey mi bilgi açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 başka hangi okullarda var o bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 istanbul üniversitesinde falan da var bildiğim kadarıyla ama vakıf üni. tercih edicem o yönde araştırma yapıyorum. Sizlerin de önereceği bişeyler olursa değerlendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar