FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Anlamadim ne oldu... desktopa baktim hersey klasorler shortcutlar vs hepsi gitmis... refresh dedim users bla bla/bt/desktop bulunamiyor dedi... restart attim suan sadece my computer recycle bin ve ie var baska hic bisi yok?! googlea baktim bole bisiyden kimse bahsetmemis virus scan ettim yok bisi... noluyoruz? yardim? gitti... kodlar gitti.. odevler gitti...[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 xp kullanıyorsan C:documents and settingssenin kullanıcıdektop bir bak oralara belki görünmez olmuştur ama sanmıyorum yinede kontrol et o klasörü[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 zaten ilk yaptigim is ona bakmakti... ama desktop dosyasi yok... gitti...[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 amanin geçmiş olsun o zaman sana :([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 gecmi$ olsun klasor bi $ekilde silinmi$ search den klasor arat desktop yaz belki biri karistirirken tasimistir desktopu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar