DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Bahadır mallıktan mallığa koşuyo, eskiden de böyleydi bu.Kendini hala norveçte dimmu borgirde çalıyo falan sanıo heralde.
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 abicim norveçte dimmu borgir'de çalsa bile, ailemizin gameshowunda ne işi var? ay gülücem gülemedim de, bööle içim kamaştı filan, bi iğrendim bi titredim bi bişeyler oldum. bu ne biçim çorbadır öeh be. p.s. yengeye selam damien gözüm :**
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Hadi çıktın kendini rezil ettin bari yaptığın şeyin doğruluğunu savunma be amele
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hahahahahaha bahadır sultanbeyli belediyesi toplu sünnet şenliklerinde de bekliyoruz bu çok gaddar performansını. ahmet yesevi mahallesinden sevgiler.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ahahah hala varmıymış moribund oblivion. ahahah en son moonspell'in altında izlemiştim galiba. yanımızdaki bi kız arkadaş bahaaaaaadıııığr diye bağırıp duruyodu deli olmuştu sahnede ehaeuh.
Öne çıkan mesajlar