sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Bahadır mallıktan mallığa koşuyo, eskiden de böyleydi bu.Kendini hala norveçte dimmu borgirde çalıyo falan sanıo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 abicim norveçte dimmu borgir'de çalsa bile, ailemizin gameshowunda ne işi var? ay gülücem gülemedim de, bööle içim kamaştı filan, bi iğrendim bi titredim bi bişeyler oldum. bu ne biçim çorbadır öeh be. p.s. yengeye selam damien gözüm :** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Hadi çıktın kendini rezil ettin bari yaptığın şeyin doğruluğunu savunma be amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hahahahahaha bahadır sultanbeyli belediyesi toplu sünnet şenliklerinde de bekliyoruz bu çok gaddar performansını. ahmet yesevi mahallesinden sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hani şu hesap dediydim ema =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ahahah hala varmıymış moribund oblivion. ahahah en son moonspell'in altında izlemiştim galiba. yanımızdaki bi kız arkadaş bahaaaaaadıııığr diye bağırıp duruyodu deli olmuştu sahnede ehaeuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar