toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Efenim iPod'lar patlama yaptıgından beri mecbur kullanmak zorunda bırakıldık zamanında bu seyi. Daha onceleri winamp kullanırdık ama iTunes kullanmaya basladıktan sonra winamp'a ihtiyac duymadım hic. Neyse olay su, kardesimle farklı bilgisayarlar kullandıgımız icin muziklerimiz farklı hdd'lerde oluyor. Simdi bunları harici diskte birlestirdim ben ama aynı mp3'lerden ikiser tane oldu cogunda. Library'de bunlar cifter cifter gorunuyor. Boyle tek hareketle bunları teke indirebilir mi bu iTunes? Yoksa tek tek kasacak mıyım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 show duplicates var, oradan bir atlayip siliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 nasıl show yapıcam onu müm? buldum vay, iyiymis bu, eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bize de soylesene nasil buldun lazim olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 File > Display Duplicates Yalnız 2200 sarkı silmem gerekiyor ya öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hadin bileğine kuvvet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar