umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 nerden bulabilirim izmirde satan bi yer varmıdır usb veya com dan bağlanan .bi sitede gördüm 2. el 15 milyon +kargo parası konyadan buraya(izmire) kargo kaç para tutar veya varsa aynı fiyata gelcek gibiyse izmirdende alabilirim[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 konyadan oraya yaklaşık 5mil fln tutar ne olacak kumandınn ağırlığı ne olurki.yalnız eve tslim istersen biraz daha artar
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Tekram bir ara üretiyordu http://www.tekram.com/irprod.asp[signature][hline]www.asmworm.com
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yaw keyb+mouse alsan radyolu falan ?? daha rahat şoole odanın oteki ucundan yazar oyun oynarsin vsvs...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya arkadaşlar ben google da aratayım dedim doğru kelimeleri seçemedim heralde ne olarak aratayım[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Remote Controller for pc diye aramayı dene[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Öne çıkan mesajlar