Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 küçük serende bi sorun vardı tabi o zamanlar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 neyse olmus artık neyse ben yatıorum yaz okulu sux(cvp vermezsem alınmayın :) ) Bu arada ticaret bankası da olabilir yanlızca yalnız bankayla işiniz olmasın obur tarafa gecmeniz gerekir ki o da kasıo...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ha dogru adanin tek ise yarar seyi sarabi saraplari guzel adanin butun gun icer sicarsiniz artik.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 öbür taraf dediiğin çanakkale?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Orda sikintidan olmek istiyiceksiniz onu kastediyo[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bozcaada adı gibi bozdur abi bi kere gidip içimi bunaltım geri dönmüştüm tavsiye de etmem[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 haydaaa kız arkadaşlar çok güzel bi yer falna dio,, erkekler irenç dio hmm şimdi olayı kız/erkek bağlantısından çözmek gerek? demek etrafta sap gibi gezen erkek çok kız az o yüzden kızlar beğenio etrafta bol erkek olduu için. ama erkekler az kız olduu için sevmio ehueu[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Onunla ilgisi yok sordugun kizlar Entel takilalim kitap okuyalim 24 saat guneslenelim havasindadir ondan yoksa bayik bi yerdir. heycan tutku yoktur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 haydaaaa olm resmen gitmicem yani o kadar sıçtınız ehue :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Vay aqum gelmis ya adaysa olay gidip gokce adaya orasş daha renkli ustelik akliniza eserse gezicek doga falanda var[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben zatne bozcaada da Ormana gidip hemen çıkarcam gitarı beste yapacam Darkthrone gibi :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Peki.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Yok be bozcaadada abaza bile yok bole bunlar gibi tam takim erkek gideneri saymazsak[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bozcaadada sezlonglarda 2si 5milyondu galiba... sakın beleş sanıp oturmaın :D[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Şimdi bir çanakkaleli olarak yazma vakti geldi :-P Şimdi bozcaadaya ne için gidiyorsun?Dİnlenmek içinse çok iyi,kafanı dinlersin.Yok ben heyecanlı ortam arıyorum,böyle bodrum-marmaris-çeşme gibin olsun diyorsun hiç gitme. Haa birde balıkçılık ve dalış için en uygun mekanlardan biridir[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 mortis senin kafani suracikta kirarim itolu ne bize soylemiyorsun???!?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 it işte[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
jo3y Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 orman bile yok bea :) ben gittim orman görmedim şahsen.. yada hatırlamıyorum. dediiniz kadar kötü biyer diil bence sadece insan yok. gündüzleri denize girmek için ayazma beach en güselidir. çok kalabalık olmasada en kalabalık koy orası heralde. deniz aşırı temiz, yosunlarda belli yerlerde. mavi, tertemiz deniz war yani. ama aşırı souk.. geceleride bikaç tane bar war.. en düzgünüde salhane. vapurla gelirken kalenin sağ tarafından takip edin en uçlardaki yer salhane. ortam güsel bence. bide kaleye daha yakın fuska bar war. orasıda baya kalabalık oluyo çünkü ufacık :) ben gittiimde ataol çiftliği die merkeze uzak biyerde kalmıştım. idare ederdi, yemekler fln güseldi tv wardı. cine5 li dew ekran tv wardı restoranın orda :) bide poyrazı wardır kii adamın aazına eder.. uzun saçlılar çıldırır, kısa saçlılarda baş ağrısı çeker :p sürekli süreklii.. çok sıkıcı. ada genelde güzel bence, ama tabe çeşme bodrum vs den çok farklı.
Aytoz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 anlaşıldı sabaha kadar kıraathanede batak oynıycaz ama bunun için tatile gitmemize gerek yoktu ki zaten burda da paso kıraathanede batak oynuoruz ne boş adamız biz ya
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya aytoz zaten baştan senin suçun yok barışla karar vermişiniz bozcaadaya gidioz!!! hadi gidioz ama orda hepinizi kesebilirm yani eğer sıkılırsak :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Öne çıkan mesajlar