Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bozcaadayı bilenlerin yardımına muhtacım :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
küçük serende bi sorun vardı tabi o zamanlar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
neyse olmus artık neyse ben yatıorum yaz okulu sux(cvp vermezsem alınmayın :) )
Bu arada ticaret bankası da olabilir yanlızca yalnız bankayla işiniz olmasın obur tarafa gecmeniz gerekir ki o da kasıo...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
haydaaa

kız arkadaşlar çok güzel bi yer falna dio,,

erkekler irenç dio hmm şimdi olayı kız/erkek bağlantısından çözmek gerek?

demek etrafta sap gibi gezen erkek çok kız az o yüzden kızlar beğenio etrafta bol erkek olduu için. ama erkekler az kız olduu için sevmio ehueu[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Onunla ilgisi yok sordugun kizlar Entel takilalim kitap okuyalim 24 saat guneslenelim havasindadir ondan yoksa bayik bi yerdir. heycan tutku yoktur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
haydaaaa

olm resmen gitmicem yani o kadar sıçtınız ehue :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ben zatne bozcaada da

Ormana gidip hemen çıkarcam gitarı beste yapacam Darkthrone gibi :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
bozcaadada sezlonglarda 2si 5milyondu galiba... sakın beleş sanıp oturmaın :D[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
Şimdi bir çanakkaleli olarak yazma vakti geldi :-P
Şimdi bozcaadaya ne için gidiyorsun?Dİnlenmek içinse çok iyi,kafanı dinlersin.Yok ben heyecanlı ortam arıyorum,böyle bodrum-marmaris-çeşme gibin olsun diyorsun hiç gitme.
Haa birde balıkçılık ve dalış için en uygun mekanlardan biridir[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
orman bile yok bea :) ben gittim orman görmedim şahsen.. yada hatırlamıyorum. dediiniz kadar kötü biyer diil bence sadece insan yok. gündüzleri denize girmek için ayazma beach en güselidir. çok kalabalık olmasada en kalabalık koy orası heralde. deniz aşırı temiz, yosunlarda belli yerlerde. mavi, tertemiz deniz war yani. ama aşırı souk.. geceleride bikaç tane bar war.. en düzgünüde salhane. vapurla gelirken kalenin sağ tarafından takip edin en uçlardaki yer salhane. ortam güsel bence. bide kaleye daha yakın fuska bar war. orasıda baya kalabalık oluyo çünkü ufacık :) ben gittiimde ataol çiftliği die merkeze uzak biyerde kalmıştım. idare ederdi, yemekler fln güseldi tv wardı. cine5 li dew ekran tv wardı restoranın orda :) bide poyrazı wardır kii adamın aazına eder.. uzun saçlılar çıldırır, kısa saçlılarda baş ağrısı çeker :p sürekli süreklii.. çok sıkıcı. ada genelde güzel bence, ama tabe çeşme bodrum vs den çok farklı.
Mesaj tarihi:
anlaşıldı sabaha kadar kıraathanede batak oynıycaz
ama bunun için tatile gitmemize gerek yoktu ki zaten burda da paso kıraathanede batak oynuoruz
ne boş adamız biz ya
Mesaj tarihi:
ya aytoz zaten baştan senin suçun yok barışla karar vermişiniz bozcaadaya gidioz!!!

hadi gidioz ama orda hepinizi kesebilirm yani eğer sıkılırsak :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • Yeni Oluştur...