zynthar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya benim dijital kameram var çektiğim kasedi pc ye aktarmak istiyom ama başaramadım fireware girişi alman lazım dediler takılcak bişisi yok ben kasetteki görüntelri filme nasıl aktarabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Evet evet bende ilgilendim baya bunla ama çözemedik. bu giriş Cannon MV750i idi galiba markası.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 usb den yada bazı ekran kartlarında video in olur ordan çekebilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 eger usb streaming ozelligi varsa usb den aktarabilirsin usb den bagla driverlarini yukleyip windows movie makerdan capture et, ama goruntu kalitesi 320x240max galiba firewire alman lazim kontrol kartlari 15$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar