tuna833 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Arkadaşlar,benim öğrencilikten dolayı, başka bir kiralık daireye taşınmam gerekiyor.Daireler 1+1 tarzda.Genelde öğrenciler kalıyormuş.Binadaki bütün daireler tek bir kişiye ait.Digitürk kurulumu delik açılması gerekiyor evin dışına,ama ev sahibi sıcak bakmayabilir garantisi yok.İçten kurulum olabilir mi,çanakla bağlantı olacak şekilde.Ya da başka bir kurulum şekli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Apartmanlarda herkes sağa sola delik açmasın diye, tepeye tek bir tane büyük çanak koyuyorlar artık, bir sor istersen yaptırmıştır belki senin ev sahibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuna833 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Belki dediğin gibi olabilir ama kabloların herhangi bir delik açılmadan mesela içeriden bir düzenlemeyle halledilme durumu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 manyetik iletim tesisat kurarlar balkon camina wireless iletim gibi bisey deliksiz 7.5 lira fark aliyolar ama difuzyon alet parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuna833 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Dediğin gibi olursa çok iyi olur Fistan. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar