dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ohahah.. hoca feci çelme takmış çocuğa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kötü yazan hocanın referansını hobi olarak alabilirsin aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 çok unutkanım, bugun yl mülakata gireyim dedim bilmem gereken en temel şeyleri unutmuşum, sonradan bakınca ne kadar saçmaladığımı farkettim ben olsam epey gülerdim arkamdan çalışmak lazım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 MBA mulakatinda ter dokerken viral yardimima kostu lan kamu ogrencisisin sen, pazarlama almadindan giren hoca muhabbeti acti, viral marketing ffs ile girdim ZAAAAAAAA yaptilar, gerilla pazarlama taktikleri ile KOTICK AND HIS AMAZING HORSE!!11 derken baya eglenceli gecti mulakatin devami http://cdimg3.crunchyroll.com/i/spire1/01172008/0/5/c/9/05c91a99e9e1a0_full.jpg kim demis meme ler bes para etmez diye, en zayif oldugum pazarlama konusunda dayt cektim viral sayesinde patideki viralciler sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 viktor viktor dedik işletmeci çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kamuda hayat yok aga, hayvan gibi calis KPSS yap sonra mulakatta partiden tanidik yoksa doksunler gerci artik KPSS yede gerek yok onlara, direk sorulari servis ediyorlar istediklerine artik adsfadsf benim kuzen girdi bu KPSS ye adam butun sene inekledi, iptal olursa kufur gibi olcak direk ustune adamin 1 senesi daha issiz gucsuz gecicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 MBA yapanlari isletmeci saymayin, onlar wanna-be-isletmeci. lisansta yanlis bolumu sectikten sonra yukseklisansa "kari var dediler geldik" diyip geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar