sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Sadece bir mail atmıştım, satırına dokunmadan Cumartesi günkü köşesinde yayınlamış mailımı. http://haber.gazetevatan.com/F/324255/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Bu musun said: Değerli Mutlu Hanım kızım; Sizi çoğunlukla okumaya gayret ediyorum. Kendinizi ifadelerinizde tombul, pek şekilli olmayan bir tip olarak, ayrıca dili hafif argomsu, erkek Fatma gibi tanıtıyorsunuz. Ben hem okurun hem de bir büyüğün olarak kendin için bu imajı vermene şiddetle karşı çıkıyorum. Sen lokum kıvamında, balıketi bile sayılmayacak vücuda sahip bir hanımsın. Pazar ekindeki fotoğraflarını görüp böyle düşünmeyenleri dövmek lazım. Allah seni Manita Bey’e (sahi ismi Manita mı?) bağışlasın. Gözlerinden öperim Ercan D. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ısı/sıcaklık adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ah pardon. Benim hatam. Evet ısı sıcaklık adamı :) Tahmin etmiyordum ama yayınlayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 o_O! eheh buradan "çok übersin, çok şekersin, yerim seni bıdı bıdı" yazan çıkmaz diye dediydim ısı/sıcaklık adamı diye.. iyi olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 harbi ya az çekmedik şu ısısı kaç bunu diyen insanlardan sdf sevgili arkadaşım bunun ısısı 1200 kcal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 nee 1200 mü? çok sıcakmış lan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 150 derece enerji ediyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 said: 3 metre ağırlığında soğan lol teknik bi konu olduğu için bilim teknik'e atmayı diliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 atma bence burda seviyeli bir ısı/sıcaklık farkı tartışması yapalım orda kimse görmez sdf fırının ısısını kaça ayarladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 180 derece <------o-------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dsfsfd edit:neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Cevap: Hocam çok teşekkür ederim. Millete çakarken kendimiz de arada madara olmuşuz. Bi daa yapmayacağım, söz. İzmir’ime sevgiler... eyv aga. typodur ama heralde işallah, gene de affedilmez bir hata köşe yazarı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar