BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 var mı tavsiye edebileceğiniz bir yer.. bazı sanatçıların albümlrrini toplamaya karar veridm de ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Abi plak olur da CD cok sacma bir secim olur. Bosuna alirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ya cd yi istediğim kalitede tutmak için istiyorum bir de böyle kitapçıklı fln olsun yoksa hani yüksek kalitede mp3 bulunuyor da.. gönül kitapçık ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 akmar pasajında bikaç sene önce bi dükkan vardı, plak ve cd satıyodu bol bol. hem sıfır hem de ikinci el. atlantis mi diye düşünüyorum da hatırlayamadım, büyük bi dükkan; sadece metal de değildi albümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar