Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda...


Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Oda karanlık, ayın ve bir sokak lambasının camdan doldurduğu hafif ışık odadaki cisimlerin şeklini belli belirsiz ortaya çıkartıyor... Bacakların bu ışıkta hafifçene parlıyor... Sigaramdan her nefes çektiğimde karanlıkta ucu kıpkırmızı oluyor. Uyuyorsun, dudakların hafifçe kıvrılmış, gülümsüyorsun sanki, yüzün huzurlu, bana da huzur veriyor. Seni uyurken izlemekten hep zevk almıştım, şu anda ise bunun benim için ayrı bir önemi var... Oda tamamen sessiz, neredeyse sigaramı içerken tütünün yanış sesini duyuyorum.
Verdiğim kararın zorluğunu bir bilsen... Bu gece seni izlerken... her nefes alışın bir bıçak gibi saplanıyor göğsüme, yüzündeki o huzur dolu gülümseme fırtınalar koparıyor gönlümde. Saçlarının güzelliği, teninin yumuşaklığı... Belki uyandığında sevmediğimi düşüneceksin, o yüzden terketti diyeceksin. Yanılıyor olacaksın. Sana olan sevgimden çekip gideceğim az sonra, zaten seni sevdiğimden sana son kez veda edemiyorum ya... Kendimde bu gücü bulamıyorum. İşte hayatına girmiş olan en büyük korkak bu puslu soğuk gecede, sıcacık vücudunu bir elveda demeden bırakıp gidecek.
Belki sen göremiyorsun... Birbirimize verdiğimiz zararları göremiyorsun, bu aşk için feda ettiklerimizin farkında değilsin, belki de farkındasın ama durup da buna değer mi diye sormuyorsun hiç. Sigaramdan son bir nefes çekip söndürüyorum. Gözümden dökülen tek bir yaş, özetliyor sanki tüm yaşadıklarımızı, sanki o bir damla gözyaşında saklı bütün öpüşmelerimiz, sevişmelerimiz, sarılmalarımız... Göz yaşı nasıl yanağımdan süzülüp sessiz bir şekilde düştüyse yaşadıklarımız da süzülüp gidiyordu şu anda, kapıyı ardımdan çektiğim anda da sessiz bir şekilde yok olacaktı hepsi...
Yanına gidip eğiliyorum, son bir öpücük, yüzündeki hafif gülümseme bir an artar gibi oluyor, sonra sırtını dönüp uyumaya devam ediyorsun. Bense hüngür hüngür ağlayıp kendimi kaybetmemek için kendimi zor tutarak kapıya varıyorum. Loş odaya son kez bakıyorum, derin bir nefes alıp kapıyı çekiyorum... Göz yaşları yanaklarımdan boşalıyor artık, hıçkırırken ağzımdan beni bile şaşırtan o sözler kaçıveriyor bir anda... "Seni her zaman seveceğim..."

Canım sıkıldı bir tane kısa hikaye yazayım dedi karaladım bir şeyler umarım hoşuna giden olur =)[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote:
olm asosyal adamın çevresi mi olur,
kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...