cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 arkadaşlar yeni eve geçiyorum ve sıfırdan ev kurmam lazım ama ilerde nakliye problemi olmasın diye sıfor beyaz eşya almak istemiyorum kullanıp bırakıcam şehir değiştirirken yine. ankara ya da çorumda kullanılabilir durumda beyaz eşya arıyorum.buz dolabı no-frost olursa iyi olur. çamaşır mak,buz dolabı,ocak vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hocam bu 2. el eşya satan yerler var onlara bi bak derim aklına gelebilicek her eşya var hemde çok ucuza satıyolar eminimki ankardada vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aaa mantıklı evet=)) saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 itfaiye meydanındaki spotculara baktın mı cereb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ulus'ta varmış 2. el beyazeşya hatta eşya satan. Ben bir uğrayacam Ulusta nerde bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ulusta itfaiye meydanında bulabilirsin ama ek olarak söylemek isterim orada büyük dükkanlar hariç satılan malların yarısından çoğu tufadır bundan dolayıda ucuzdur :P not: cüzdana da sahip çık derim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Tufadır derken arızalımıdır ölmüş mallarımı satıyorlar? Cüzdanada sahip çık dediğine göre ordan iş yapma diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 çalıntı maldır yani :) cüzdana sahip çık derkende pek tekin yer değildir cüzdanı çarpmasınlar diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ya oraya gidersem cüzdandan önce kendime toptan sahip çıkmam lazımm=) ama gerekli güvenlik önlemleri alınarak gidilebilirr. saolunuzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 nakliye isini halledip ondan sonra magazalara bakmak zamandan kazandırıyor hatırlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar