Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 evet 3 gündür takip ettiğimiz bu turnuvada inanılmaz bir süprizle karşı karşıyayız TLO efsanevi NaDa ile karşılaşacak NaDa resmi olarak Kore'de düzenlenmiş proleagueleri en çok kazanan ünvanını hala elinde bulunduruyor. İNANILMAZZZ SAYIN SEYİRCİLERERER DFDFGSDGSDG http://data.ygosu.com/gallery_upload2/52326/4c25de71c2900.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nada tüm istatistiklerde en iyi oyuncu görünüyor. bi xellos tokatlardı bunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sc2 de ne yapar bilmem ama bu adam bw de ilah bw izlemeyi bırakmak bi kenara dursun koredeki bütün proleagueleri maç kaçırmadan canlı izleyen biri olarak acayip heyecan yaptım asasdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 git canli izle orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hemen bir günde şengen vizesi çıkar bana uçak bileti al gitmeyen nolsun dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 off yalnız büyük olay. nada gelicek avrupaya, showmatch'e cıkıcak hemde bw de değil sc2 de... büyük bi atılım la bu. tlo eline almaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 neresi yayınlıyo bu macı kacırmayalım ve saat kacta acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ne çirkinler ya koreyi bombalayalım idrayıda koyalım aralarına avrupalılar bile bi nebze eli yüzü düzgün nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sanırım türkiye saati ile 12:00 civarında gerçekleşecek olay (öğlen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu arada ilk postta yazmayı unutmuşum. evet adam hala en çok ödül ünvanını taşıyo ama emekli olmuş durumda yani adam hatırlamıyorum 2008 olabilir yha da 2007 emin değilim emekliye ayrılmıştı. ondan beridir hala ünvanı taşıyor paslanmıştır yani. şu anda WeMade FOX takımının koçluğunu yapıyor. sc2 muhtemelen oynamıyodur. muhtemelen de yenilecek ama çok büyük olay. neden . çünkü blizzard sc 2 nin korede bw gibi kucaklanmasını istiyodu, ama şu ana kadar gözüken o ki bw deki proteamler dalga geçiyor sc2 ile ve kötü bi oyun diyolar. sc2 nin koredeki imajı açısından koredeki en önemli gosulardan birinin sc2 de showmatch yapıyor olması büyük olay. sc2 nin korede sevilmesini ve bw gibi oynanmasını ben çok istiyorum. bi jaedongun sc2 de zergünü izlemek rüya gibi olur. ve bu adamlar sc2 ye bi kafa yormaya kalkarsa TLO, idra, vs en ii bildiginiz adamlar artık dandik oyuncu gibi olurlar. iş asıl bu progamerlar başlarsa asıl o zaman sc2 izlemeye başlicaz ya da öğrenmeye başlicaz demektir. en basitinden idrA şu anda sc2 de yakıp yıkıyo ama korede bulunduğu takımda televizyonda oynadığı maç sayısı 0, toplam oynadıgı maç sayısı da 3 mü ne kaç senedir. idra ordaki prolara göre çok cacık kalıyor. o bile sc2 de şu anda süperse . proteamlerin as oyuncularının sc2 ye el atması durumunda neler olacagını düşünemiyorum. neyse uzatmayayım, sc2 nin kore serüveni açısından çok büyük olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 2008 olması lazım ama abi nadanın ölüsü tlo'unun prime'ını dover. ordakilerin alasını döver zatende. nadanın oynadığı casual sc2 yeterli olur bence rahat, bide zaten invitationalaa katıldı 2009 da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 amma heyecanlı yazmışım, dilbilgisi, imla, noktalama işaretlerine bu kadar tecavüz ettiğim bi post hatırlamıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 idranın televised 1 gamei olmasi lazim bwda.onda da çok sert almış babayı diye biliyorum. kabul edin ki sc2 çok yeni ve aşırı sığ,aptal bir oyun şu an bw yanında.ilerde oyun mekaniklerinde köklü değişiklikler yapilmadigi sürece çok da değişecegini sanmıyorum.şu an sc2de gosu kabul edilen adamların skill seviyesiyle bonjwaların skilli arasında inanılmaz fark var ve oyun bu farkı verimli bir şekilde kullandıracak kadar zor değil.korede progamerların şu anki çalışma süresi ve aldigi maaş bir kaç isim hariç acınası durumdayken progamer sayısı arttıgında bu daha da vahim bir hale gelicek.değil nada vs TLO,Kim Jong-il vs jaedong olsa bile popüler olmaz bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 o değilde day[9] kalp krizinden gidicek yazık yanı cocuğa hiç katılmıyorum. surdan izliyorum ve gosu falan dmeiyoruz adamlara tonlarc ahataları eksikleri sorunları var. hala oyuncuların gelişmesin icin var olan seviyenın cok üstünde boş var. su adamların seviyelerine bakıpta oyun demekki bu kadar skille izin veriyomuş demek komik yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu çocuk neden bahsediyo niye bu kadar heyecanlı diye merak edenler olursa diye şöyle bi video koyuyorum bunlardan bi tanesinin sc2 oynadıgını düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Yarın 12.30 da açıyoruz iş yerini.. Umarım çok şey kaçırmam.. Yine aynı linklerden izleyebiliriz dimi desu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sc2'nin kore'deki geleceği gomtv international dan sonra anlaşılır. şu ana kadar hiç ses gelmemesi düşündürücü ve üzücü tabii. ekran kartı ya da turnuva başına 1000-2000€ larla avrupadan çıkacak adamların yüzbin dolarlar kazanan koreliler gibi oyun oynamasını beklemek de haksızlık. 2-3 hafta sonra okullar açılacak ortada ne tlo kalacak ne demuslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Cuce said: su adamların seviyelerine bakıpta oyun demekki bu kadar skille izin veriyomuş demek komik yanı. eğer unitelerin attackdelayi kalkmazsa ilk ataktaki.250 apmyle bonjwa olursun gayet rahat.eski apmleri hele ki son dönemdeki 380-420 apmleri görmek mümkün değil. apm=skillz bir yerde o seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Desu said: hemen bir günde şengen vizesi çıkar bana uçak bileti al gitmeyen nolsun dfgdfg senin icin gidip imza alacam adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Tyrannus said: Cuce said: su adamların seviyelerine bakıpta oyun demekki bu kadar skille izin veriyomuş demek komik yanı. eğer unitelerin attackdelayi kalkmazsa ilk ataktaki.250 apmyle bonjwa olursun gayet rahat.eski apmleri hele ki son dönemdeki 380-420 apmleri görmek mümkün değil. apm=skillz bir yerde o seviyede e sc1 dede var delay attacklarda. ayrı caok cok ufak bi kısmı micronun vur kac yapmak. al wc3 de hiç bi ünite yapamıyo, deli micro dönüyo. adam gibi pozisyon bile almazken turnuva oyuncuları micro yok demek manasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 gidicen mi yaw hakkaten fuara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yarin sabah ordayim. gerci ben dimaga ve varsa d3 oynamak icin gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ozii_x said: Yarın 12.30 da açıyoruz iş yerini.. Umarım çok şey kaçırmam.. Yine aynı linklerden izleyebiliriz dimi desu ??? evet izleyebiliriz. ben sabaha karşı Day 4 diye thread açıcam zaten orda yazarım bilgileri yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Seele said: yarin sabah ordayim. gerci ben dimaga ve varsa d3 oynamak icin gidiyorum. dimaganın yanında Nada dan da benim için imza alabilirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 işte kader buna denir. tlo ips de iken.kimse kalege almazdı.ips bize maç teklif ederdi.no thx derdik.ama tlo gibi bi adam bunlardan çıktı.adama nada ile maç atcaksın deselerdi heralde oda inanmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar