Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel Extreme Masters GamesCom Day 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

ne guzel dizildi abi adam, tam bw tarzı. aferim cocuğa negzel dövdü

dimagayla tek farkı, dimaga ole bi pushın gelicegini bilip sag sola banling ling bekletip terran ilerleyine surround cekiodu, idra kazması kafa attı dfgsfg
Mesaj tarihi:
Memphis said:

di said:

Ulen adamlar no-lifer'in onde gideniz, biz de bayila bayila izliyoruz.

Ben de bu kadar issiz olmak istiyorum.

8 hours per day nedir abi ?

bu kadar issiz olmak icin, yetenek ,hızlı dusunebilmen falan lazım salla sen onları

Var yavrum var. Hepsi var merak etme sen.
Mesaj tarihi:
Desu said:

di said:

abi aslında idra için durum farklı biraz,
işsiz değil adam. adamın işi korede profesyönel bi starcraft takımında oynamak. adamın işi bu oyunu oynamak bunun için para alıyor herif işsiz değil yani.

bize yabancı geliyo tabi böyle şeyler bizim topluma göre oyun oynamak ancak işsiz güçsüzün yapacağı bi şey. ama adamlarda bu da bi iş dalı.

Oyle de abi bu is dalina dahil olabilmek icin de stajyer olarak katilip zamanla gelismemislerdir heralde. Zaten boyledirler, boyle bir sansi yakalayip degerlendirmislerdir.
Mesaj tarihi:
bi de maçı veren combat idranın en son isteyeceği zamanda oldu, ultraliskler build olurken koptu olay ultraliskler gelse farklı olurdu
Mesaj tarihi:
di said:

Desu said:

di said:

abi aslında idra için durum farklı biraz,
işsiz değil adam. adamın işi korede profesyönel bi starcraft takımında oynamak. adamın işi bu oyunu oynamak bunun için para alıyor herif işsiz değil yani.

bize yabancı geliyo tabi böyle şeyler bizim topluma göre oyun oynamak ancak işsiz güçsüzün yapacağı bi şey. ama adamlarda bu da bi iş dalı.

Oyle de abi bu is dalina dahil olabilmek icin de stajyer olarak katilip zamanla gelismemislerdir heralde. Zaten boyledirler, boyle bir sansi yakalayip degerlendirmislerdir.

evet lise döneminde genelde en büyük zamanı yatırmış bu adam. o zamanda da zaten pek iş derdi yok.

koredeki senede yüzbin dolarlar kazanan ünlü progamerlar da kazanmayan progamerlar da hep 15 yaşında giriyolar bu işe
Mesaj tarihi:
gltv'deydi tarson maçı ama elendi zaten tarson hükmen. yok ya elenmemiş. ilginç ilk oyunda yarıda çıkmıştı oyundan ama şimdi 1*0 önde gösteriyor tarson'u. devam etseymişim keşke tüh.
Mesaj tarihi:
Memphis said:

huun said:

tarson yarıda bıraktı maçı. lag var diye ara verdi, rakip sie lan dedi. öyle bi tatsızlık oldu.

sen nerden izliyosun ya link peo

bende Madfrog un maçını bekliyorum
ilginç şeyler olmuş
glhf.tv açılmıo aq
  • Yeni Oluştur...