Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel Extreme Masters GamesCom Day 3

Desu

Öne çıkan mesajlar

Memphis said:

di said:

Ulen adamlar no-lifer'in onde gideniz, biz de bayila bayila izliyoruz.

Ben de bu kadar issiz olmak istiyorum.

8 hours per day nedir abi ?

bu kadar issiz olmak icin, yetenek ,hızlı dusunebilmen falan lazım salla sen onları

Var yavrum var. Hepsi var merak etme sen.
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

di said:

abi aslında idra için durum farklı biraz,
işsiz değil adam. adamın işi korede profesyönel bi starcraft takımında oynamak. adamın işi bu oyunu oynamak bunun için para alıyor herif işsiz değil yani.

bize yabancı geliyo tabi böyle şeyler bizim topluma göre oyun oynamak ancak işsiz güçsüzün yapacağı bi şey. ama adamlarda bu da bi iş dalı.

Oyle de abi bu is dalina dahil olabilmek icin de stajyer olarak katilip zamanla gelismemislerdir heralde. Zaten boyledirler, boyle bir sansi yakalayip degerlendirmislerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Desu said:

di said:

abi aslında idra için durum farklı biraz,
işsiz değil adam. adamın işi korede profesyönel bi starcraft takımında oynamak. adamın işi bu oyunu oynamak bunun için para alıyor herif işsiz değil yani.

bize yabancı geliyo tabi böyle şeyler bizim topluma göre oyun oynamak ancak işsiz güçsüzün yapacağı bi şey. ama adamlarda bu da bi iş dalı.

Oyle de abi bu is dalina dahil olabilmek icin de stajyer olarak katilip zamanla gelismemislerdir heralde. Zaten boyledirler, boyle bir sansi yakalayip degerlendirmislerdir.

evet lise döneminde genelde en büyük zamanı yatırmış bu adam. o zamanda da zaten pek iş derdi yok.

koredeki senede yüzbin dolarlar kazanan ünlü progamerlar da kazanmayan progamerlar da hep 15 yaşında giriyolar bu işe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...