Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu sarens i ilk defa duyuyorum ve izliyorum ama şu turnuvada gördüğüm en pislik tarzlı terran diyebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ne guzel dizildi abi adam, tam bw tarzı. aferim cocuğa negzel dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 çok güzel oynadı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 KİM BU SARENS YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Cuce said: ne guzel dizildi abi adam, tam bw tarzı. aferim cocuğa negzel dövdü dimagayla tek farkı, dimaga ole bi pushın gelicegini bilip sag sola banling ling bekletip terran ilerleyine surround cekiodu, idra kazması kafa attı dfgsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Memphis said: di said: Ulen adamlar no-lifer'in onde gideniz, biz de bayila bayila izliyoruz. Ben de bu kadar issiz olmak istiyorum. 8 hours per day nedir abi ? bu kadar issiz olmak icin, yetenek ,hızlı dusunebilmen falan lazım salla sen onları Var yavrum var. Hepsi var merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Desu said: di said: Ulen adamlar no-lifer'in onde gideniz, biz de bayila bayila izliyoruz. Ben de bu kadar issiz olmak istiyorum. 8 hours per day nedir abi ? abi aslında idra için durum farklı biraz, işsiz değil adam. adamın işi korede profesyönel bi starcraft takımında oynamak. adamın işi bu oyunu oynamak bunun için para alıyor herif işsiz değil yani. bize yabancı geliyo tabi böyle şeyler bizim topluma göre oyun oynamak ancak işsiz güçsüzün yapacağı bi şey. ama adamlarda bu da bi iş dalı. Oyle de abi bu is dalina dahil olabilmek icin de stajyer olarak katilip zamanla gelismemislerdir heralde. Zaten boyledirler, boyle bir sansi yakalayip degerlendirmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bi de maçı veren combat idranın en son isteyeceği zamanda oldu, ultraliskler build olurken koptu olay ultraliskler gelse farklı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 di said: Desu said: di said: Ulen adamlar no-lifer'in onde gideniz, biz de bayila bayila izliyoruz. Ben de bu kadar issiz olmak istiyorum. 8 hours per day nedir abi ? abi aslında idra için durum farklı biraz, işsiz değil adam. adamın işi korede profesyönel bi starcraft takımında oynamak. adamın işi bu oyunu oynamak bunun için para alıyor herif işsiz değil yani. bize yabancı geliyo tabi böyle şeyler bizim topluma göre oyun oynamak ancak işsiz güçsüzün yapacağı bi şey. ama adamlarda bu da bi iş dalı. Oyle de abi bu is dalina dahil olabilmek icin de stajyer olarak katilip zamanla gelismemislerdir heralde. Zaten boyledirler, boyle bir sansi yakalayip degerlendirmislerdir. evet lise döneminde genelde en büyük zamanı yatırmış bu adam. o zamanda da zaten pek iş derdi yok. koredeki senede yüzbin dolarlar kazanan ünlü progamerlar da kazanmayan progamerlar da hep 15 yaşında giriyolar bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tarson yarıda bıraktı maçı. lag var diye ara verdi, rakip sie lan dedi. öyle bi tatsızlık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 idranın karşısındaki adam kim reaper microsu fena deilmiş derken gerizekalı ansıl kaybetti reaperları maloz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hahaha tek hatası sonunu getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 huun said: tarson yarıda bıraktı maçı. lag var diye ara verdi, rakip sie lan dedi. öyle bi tatsızlık oldu. sen nerden izliyosun ya link peo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 gltv'deydi tarson maçı ama elendi zaten tarson hükmen. yok ya elenmemiş. ilginç ilk oyunda yarıda çıkmıştı oyundan ama şimdi 1*0 önde gösteriyor tarson'u. devam etseymişim keşke tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Memphis said: huun said: tarson yarıda bıraktı maçı. lag var diye ara verdi, rakip sie lan dedi. öyle bi tatsızlık oldu. sen nerden izliyosun ya link peo bende Madfrog un maçını bekliyorum ilginç şeyler olmuş glhf.tv açılmıo aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 gıcık oldum terrana, terranın zerge abuse edebilecegi her şeyi abuse ediyo sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi battle net farkı, ne diye lan koymazsınız şu oyuna gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 rezilliğe bak ya. koskoca turnuvada oyunun ortasında ara veriyorlar lag yüzündne. rezilsin blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ayrıa baya iyi 111 oynuyo herif takdir ettim hellion harrasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 LAN koymayan blizzarda burdan sevgilerimi gönderiyorum. Umarım gerçek hayatta da laglı geçer günleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Desu said: LAN koymayan blizzarda burdan sevgilerimi gönderiyorum. Umarım gerçek hayatta da laglı geçer günleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 haaha komedi ya bende bile o kadar lag yok len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 lol ya LAG OLDU turnuvada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kısa bi reklam arası lag geçince tekrar beraber olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 iyidir lag olsunki adamlar lan koymak zorunda kalsın bu sorun olmasaydı "bakın ne guzel oluyomus sorunsuz lana gerke yok" derlerdi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar