huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 mesajı gördünüz mü hahahahah "karın şu anda tecavüze uğruyor. sevgili diktatörün." haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ne o ne be nerde cıtkı o? öeh abi ya baneling kullanmak cok kolay dövmek cok zor be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 stream yapan adama birisi mesaj attı öyle. canlı yayında izledik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 AK YA niye erken başladı daha yeni kalktım. neler oldu özet hemen pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ohaa ya o neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ALLAH BELASINI VERSİN BANELINGLERİN RAAAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 o banelingler neydi öle ya ekran asit yağmuruna döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ABİ AĞLAMAK İSTİYORUM. ADAM RESMEN SANAT ESERİ ÇİZDİ METALOPOLİSİN ORTASINA. YEŞİL BOYASIYLA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 banelingleri mi nerfliyoruz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 zerg overpowered abi, tunca sen oynıyamıyosun bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 zerg oyuncuları daha yetenekli xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 demuslim ne şeker adammis lan hakkaten. sanki o kazandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tunca said: AK YA niye erken başladı daha yeni kalktım. neler oldu özet hemen pls morrow 3 tlo 2 dimaga 3 demuslim 2 yalnız benim ağladığım kadar var di mi baneling. çaresizsin lan resmen fungal ile birlikte kullanıyorsa rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bak dimaga da şanslıydım ondan kazandım diyo dfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 simdi kimi izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 cakeonroof said: demuslim ne şeker adammis lan hakkaten. sanki o kazandi di mi lan dün ben de aynını dedim. çok sevdim herifi, efendi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 fungolsızda baya caresizsin abi, creepte kullnıyo zaten herkez haliyle dimi demuslim baya iyimiş, hiç ingiliz cüppeliği yko adamda. şeker gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 idra nın t-shirtünde "Genuine Nerd" yazıo fsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 huun said: tunca said: AK YA niye erken başladı daha yeni kalktım. neler oldu özet hemen pls morrow 3 tlo 2 dimaga 3 demuslim 2 yalnız benim ağladığım kadar var di mi baneling. çaresizsin lan resmen fungal ile birlikte kullanıyorsa rakip. tlo z mi oynadı t mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 şu sponsorlar speaking dersi de versin oyunculara pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ulen adamlar no-lifer'in onde gideniz, biz de bayila bayila izliyoruz. Ben de bu kadar issiz olmak istiyorum. 8 hours per day nedir abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi betanın daha ilk ayında dedim baneling oyunun en op birimi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 di said: Ulen adamlar no-lifer'in onde gideniz, biz de bayila bayila izliyoruz. Ben de bu kadar issiz olmak istiyorum. 8 hours per day nedir abi ? abi aslında idra için durum farklı biraz, işsiz değil adam. adamın işi korede profesyönel bi starcraft takımında oynamak. adamın işi bu oyunu oynamak bunun için para alıyor herif işsiz değil yani. bize yabancı geliyo tabi böyle şeyler bizim topluma göre oyun oynamak ancak işsiz güçsüzün yapacağı bi şey. ama adamlarda bu da bi iş dalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tunca said: tlo z mi oynadı t mi t oynadı. morrow domine etti ya bariz tlo'yu. ben diyorum size, morrow'u dikkatle izleyin. adam akıllı bir hocası olsa şerefsizim silip süpürür o çocuk ortalığı. karakteri de çok düzgün, go morrow go bu arada sonraki tur morrow vs dimaga oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 di said: Ulen adamlar no-lifer'in onde gideniz, biz de bayila bayila izliyoruz. Ben de bu kadar issiz olmak istiyorum. 8 hours per day nedir abi ? bu kadar issiz olmak icin, yetenek ,hızlı dusunebilmen falan lazım salla sen onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar