Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ya glhf'den başka streami yok mu dimaga demuslim'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 en iyi stream gltv, sorun mu var sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=ScienceRob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Octopus mudur nedir bilmemne plugini var ya, yüklü değil diyor kazma site. Diğerini de Octopusla izliyorum nasıl yüklü olmaz anlamadım ki, sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Seele said: http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=ScienceRob Hah teşekkür ederim, cillop gibi bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aglamak istiyorum sayin seyircilerrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dimuslim diye nick mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 esl tv'de de o maç gösteriliyor şu an. bu arada zerg kötü dediniz adam eziyor beyler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Spidee said: Octopus mudur nedir bilmemne plugini var ya, yüklü değil diyor kazma site. Diğerini de Octopusla izliyorum nasıl yüklü olmaz anlamadım ki, sinir oldum. Abi ilk java icin soruyor, ikinciyi flash icin soruyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hala dengesizlik derler. ökzü gibi işte lan. banelingler deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dimaga bi saldırıya baslıo, mapin heryerinden bisiler gelio kabus gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 2-0 oldu neden devam ediyor ? 5 maç üzerinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tuna bu sarens kim wc3 çü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 1 saat izleyemedim TLO elenmiş ya :/ ezik falan dedik final ZvZ olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ahahah scvler sayesinde kazandı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 helal DeMusliM kardeşime iyi oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Lam o kadar izledim, son combatı kaçırdım, izleyemedim : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sarensi bilmiorumda, dimaga meche yenilcek kadar gerizekalı oynadı, yani butun mapi alır heryere drop atar diodum, 2 tane roach drop ladı, 2 exp aldı durdu, sanırım o zergseniz bole pure mech giden terranlara nydus drop atın dimaga gibi ama 2 tane roach yollamayın, ling yollayıp scv + binaları alın uretimi duruo terranın, ayrıyetern 7-8 tane mutanız herzaman olsun, o thorlar olucek ve terran ole bi durumda marine basamıo mutalar turretları kesip ekonomiyi felc edio dedim gibi demuslimin napca belli olmuo ezber bozuyo resmen.. ins yenilir dimaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sc2 turnuvasının arasında ruse.. cok talihsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aynen. kimseden ses çıkmadı zaten alkış vs de olmadı :D istiklal marşı öncesi nutuk atan okul müdürü havasında çıktı abi sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sonra sunumdan beri bişi dğeiştirmişlerse hala cok sıg oyun. cok komikti gecen hali, ahahah abi cok komikti ricayla biraz alkış geldi. acılış videosuda komikti biraz, yakışıklı takım elbiseli tipler falan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yani mekanik desen bomba sanır bu oyunu yapan essekler, o yuzden onların kitlesi farklı, nerde ne gosterdiklerini bilmedikleri aşikaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 2-2 yaptı muslüm son oyunuda reaperlarla alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nony ile nazgul nerede? zevkliydi o adamları izlemesi ama hiç görünmüyorlar ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 reaperlar tuzağa düştü ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar