madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Selamlar, bir tanidigimiza laptop alacagiz. Laptopda aradigi ozellikler rahat kullanim standart email browser office islemleri olacak, oyun oynamak vb. istekleri yok. Kendisisu bilgisayari istiyor. Dokunmatik olusu ve ufak olusundan dolayi. Ama benim icime pek sinmedi, hardware ozellikleri cok iyi aletin ama bu touch screen yarin obur gun patlama riskine sahip mi? Hp nin touch screenleri kaliteli mi? Bundan iki yil sonra elinde patlayacagina alet 13" macbook pro almasini onerdim, kendisi kararsiz ama su touch screen konusunda problem olmayacaksa mac'e simdilik sicak bakmiyor. Amerikadan alacak aleti i5 islemciye upgrade ederek alicak alma durumunda. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Cok tesekkurler simdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 a- Dokunmatikler ofis işlerine kullanılacaksa pek verim alabilir mi şüpheliyim? b- Türkiye'de mi kullanacak? Garantisi nasıl olacak? HP baya kötü çünkü garanti konusunda. Şahsi tavsiyem DELL olur, direkt model gösteremedim amarigadaki fiyatları bilemediğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 fark ettiysen mesajımın içinde mac geçmiyor jkhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar