Tron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 selamlar, üniversitelerde kadrolu olarak çalışan okutman ya da öğretim görevlilerin ortalama aldıkları ücretleri merak ediyorum. nette yüzeyel olarak araştırdığımda illere göre 1400 - 2000 tl arası ücret aldıklarını okudum. Lakin konular o kadar iç içe geçmiş ki ne neye ait pek çözümleyemedim. Bana aldıkları ücret az geldi. Sen git alesdi, üds idi, sonra git yüksek yap, sonrasında 1400 lira ücret ödenicek! Bu zamanı özel sektör de yatırım olarak yapsan muhtemelen daha çok getirisi olucaktır ki -öylede Asıl sormak istediğim soru ise şudur! İşimi çok sevsemde kendime vakit ayırmakta zorlanıyorum. Üniversiteyi bitirelide 4 yıl olmuş. Bu vakitten sonra gidip yüksek yapıp, sonrasında üds, ales gibi sınavlarada hazırlanıp akedemik kariyer yapmak için kolları sıvasam ne kadar mantıklı olur? Paticik' de öğretim görevlisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hep yüksek lisans yapcaksın hem de araştırma görevlisi olacaksın o zaman o maaşın bir mantığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar