Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sunucuda gey mi ne ikidir dimagayı övüyo idranın maçı nerde tırtmış dimaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 cakeonroof said: idra mi izleyelim dimaga mi izleyelim simdi hangi maclar daha iyi gecer varmi fikriniz. streamin kalitesine göre ben idra izlemeyi düşünüyorum çok dandik olursa dimaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 idra stream varsa link pls. lucifronu bilen var mıydı bu turnuvadan önce.ben burda tanıdım baya epic microsu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 http://www.glhf.tv/ idra burda olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Deacon said: lucifron'un tipi ne öyle abi ahahah. terlik mi sandalet mi nedir belli degil o giydikleri beni benden aldi.. sirkette kahkaha attim butun millet bana bakiyor, lanet acik ofisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Tyrannus said: idra stream varsa link pls. lucifronu bilen var mıydı bu turnuvadan önce.ben burda tanıdım baya epic microsu var LucifroN u WC3 tayfası bilir. İyiymiş onda baya Memphise sormak lazım lucifronu, sc ciler bilmiyordu sanırım. IdrA için stream http://www.glhf.tv/ olması gerek, ama bunları ne yapacagı belli olmuyor. kesinleşince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aha lzgamer buildi geliyo dimaga gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ordaymış evet. ipekten ayrılırsan çaldır beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 asdasdasdasdasdasd Dimaga başladı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 nydus yine euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 OMFG QUEEN GELDI LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 O TRANSFUSIONU ATSAYDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 OF DİMAGA FOR PRESIDENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yenilcek yine sdjkfsldhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bu seviyede turnuvalarda yiyen var mı yav bu cheeseleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ne pisi pisine kaciyor mac inanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yenilicek ya %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 şu oyundan sonra da terrana op değil demeyin ya.adamın bir scvsi kalmişti.reaper mutaliskten mobil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 an itibariyle DIMAGA nin yuzunde hassss ifadesini gordum ahahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 idra strelok başladi glhf da.sunny idra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 LuNiZ said: an itibariyle DIMAGA nin yuzunde hassss ifadesini gordum ahahah.. AHAHAA aynen. yalnız oyun nerden döndü ya... ırklar arası dengesizlik var tamam da dimaga da kötü oynadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 lamer gibi all in yaptı yine, şimdide late e bırakçak gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Nasil gerzek bi tipmis bu Dimega. Ben de kendimi kotu saniyodum. Oruc mu tutuyo nedir, kafasi duruyo heralde adamin bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 DiMAGA nın all in lerinden sıkıldım diyenler IdrA vs Strelok http://www.glhf.tv/ başlamış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 idra strelok maçı varken bu dimaga izlenmez şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar