Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi snirim bozuldu ahahahaha.idranın nasil üstüne gidiyor sunucu terran op dedirtmek için.idra da demiyor israrla,manner öğrenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi DeMusliM nasıl bi nicktir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ne cici çocukmuş DeMusliM , sevdim. bi ara açıklamıştı nickinin nereden geldiğini, bu çocuk küçükken boksu çok severmiş. Baktığı boksörler müslümanmış hep Muhammed Ali yi filan çok severmiş The Muslim der gibi DeMusliM yapmış nickini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 demuslimle iki defa karşılaştım ladderda, ikisinde de çok fena elime verdi tabi ki euhe idra ilk overlordunu kaybedicek diyorum erken marine e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 cakeonroof said: Cuce said: cocuğun microsuda iyidi abi şimdi. colosusu zorlamaktansa templar gitmeliydi bastan ne biliyim.. yalnız blinkler ff ler indirip kaldırmalar focuslar falan derken sahaneydi gayet iyidi iki tarafıanda microsu high tier da abi dedigi gibi. ve marine yok mass mara. cok cok etkili olmayacakti yinede ht twilight atmıstı aten, colosus cıkıcağına cok daha rahat cıkabilirdi high tempları, üstünde feedback var ne bilyim hiç sebep görtmğyorum ben su anda colosusu gitmek için terrana karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tunca said: demuslimle iki defa karşılaştım ladderda, ikisinde de çok fena elime verdi tabi ki euhe idra ilk overlordunu kaybedicek diyorum erken marine e. kaybederse cıkarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 oh be bu buildi görmek istiyodum. tutabilcek mi bakalım idra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Desu said: ne templar ne colossus zealot sentry stalker IMMORTAL gidicekti. templar cıkmıs olsa, o iki basei kaybederken parcalardı marauderları, sonra sıkıstırdığında butun force'u temizlerdi. warp>storm cok güclü bi mekanik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 oha ya 3 dk falan sürdü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Cuce said: cakeonroof said: Cuce said: cocuğun microsuda iyidi abi şimdi. colosusu zorlamaktansa templar gitmeliydi bastan ne biliyim.. yalnız blinkler ff ler indirip kaldırmalar focuslar falan derken sahaneydi gayet iyidi iki tarafıanda microsu high tier da abi dedigi gibi. ve marine yok mass mara. cok cok etkili olmayacakti yinede ht twilight atmıstı aten, colosus cıkıcağına cok daha rahat cıkabilirdi high tempları, üstünde feedback var ne bilyim hiç sebep görtmğyorum ben su anda colosusu gitmek için terrana karsı abi maralar tarafindan snipe edilme sansi cok yuksek ht nin. dayaniksiz unit. stormu missleme ihtimalin. adamin stormdan kacma ihtimali high tier olmasi , karsida mass mara olmasi , collossus cok daha verimliydi orda ama yetersiz tabiki.immortal lazimdi oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hahahah bu işte abi. şu an ben oynuyo olsam ben de aynı buildi yapıp yenmiştim idra'yı. bu kadar koaly ve etkili bişi olması çok çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ezan okudum var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 idra nin soyleyecek birseyleri olmasi lazim bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ilk defa idrayı tutuyorum hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 artık blizzardın ciddi ciddi bi balance ayarlaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tunca said: hahahah bu işte abi. şu an ben oynuyo olsam ben de aynı buildi yapıp yenmiştim idra'yı. bu kadar koaly ve etkili bişi olması çok çok saçma idranın hatası abi transfuse etmedi atabilirdi zamanı vardı sunken atamdı roach bile cıkabilirdi cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi atsa bile bişi farketmezdi pek o kadar reaper 2snde indiriyo queeni de spine crawlerı da. roach yapsa da tech labi hazır 3-4 barracksdan marauder basıyosun direk. o builde karşı exp aldıgın zaman direk ggsin tutsan bile inanılmaz geride kalıyosun ekonomik olarak. tek base oynasan herif bi yandan exp alıyo terrana karşı tek base kalmış oluyosun falan saçma sapan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 cakeonroof said: abi maralar tarafindan snipe edilme sansi cok yuksek ht nin. dayaniksiz unit. stormu missleme ihtimalin. adamin stormdan kacma ihtimali high tier olmasi , karsida mass mara olmasi , collossus cok daha verimliydi orda ama yetersiz tabiki.immortal lazimdi oraya snipelansın nolcakki, stormunu atmadan ölmez ht zaten. ayrıca misslesin bişiolmaz. misslemez zatende adam icinden kacar kacsa bile yine alıcaktır en az 30 dmg üstüne o süre boyunca hasar vermiyo olucak üniteleri, hersekilde öncesin. ayrıca colosus cok narin, cok hızlı snipelanıyo. immortal ise mobil değil. storm cıksaydı dediğim gibi sağa sola gidip cliffleirn etrafından gectiğidne cevalandırırdı gayet rahat. gaz sorunu yoktu yanluıl görmediysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 barracks ve factory arasina bir bina eklesinler ordan ciksin reaperla marauderlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ya da roaclar spawning pooldan çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 thor basmıycaksan +1 range alıcaksın abi turretlara kesinlikle.. veya iyice cözüceksin placement olayını, kisnlikel acıpb i yerler kalıyoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 helal olsun idra'ya süper oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 IDRA FIGHTING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bi gas steal neler yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi direk korktu idradan asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar