syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 aşırı ses yapmayan buzlanma yapmayan dondurma falan koyacagımız ufak boy buz dolabı arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nerede oturuyorsunuz nakliye olanağınız nedir ufak boy derken ne kadar ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 1 metrekup idealdir dicem ekip bi yorum olcak iste anladin ama hangi tipten bahsettigimi. Saban Universitesi Tuzla araba da yok walla nasil aliriz Allah Kerim de bi sekilde hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bende eskişehir'de arıyorum. Biralarımı soğutsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sinad said: bende eskişehir'de arıyorum. Biralarımı soğutsun yeter.mekan farkli amac ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 haa şu tezgah altı buzdolaplarından mı arıyorsunuz? bende arçelik 3021ec var. normal buzdolabı ama büyük değil. 155 falan boyunda. aha şu. bi de öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben ofis tipi masa altina sigcak bisi ariyorum. ayni anda 5 sise 1 piza 1 dondurma 6 li da biradir maximum konucak sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar