cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 huk izlemek istiordum ben ya :( tvt oynucaklar simdi bayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Seele nin verdiği kanalda WhiteRa vs Cloud Esl tv de Tarson vs Morrow var. dediğim gibi verdiğim linkleri sürekli kontrol edin birinde olmasa birinde oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 patch gelmedikçe daha çok tvt görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 morrow gene basmış direkt cc'yi expe. adamım ya, bunun maçları asla sıkıcı olmuyor. bi de demin alçakgönüllülük muhabbeti vardı, bu konuda da adamım morrow. forumlarda falan milletin sorularını cevaplar, yardımcı olur, tavsiyelerini dinler vs. süper adam olm. patinin scII resmi ilham kaynağı yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tarson alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 marrow alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 morrow güzel ama hatalı oynadı :D bu maçtan sonra geçelim servera bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tersini söyledim tankları olan adam marrow deilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 adam çaresizce tanklara kafa attı sora gg tabi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 çok geç, artık kıvıramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 huun sen aldınmı oyunu al artık la marrow iç olamdıkıki böle ama... nese bu eli alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oyunu almadım hala; ama accden bol bişe yok ^^ bu maçtan sonra atalım 3-5 el. özelden at id'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bence yine tarson alır xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ya morrow napıyo böyle? scv fantezisi var galiba. elleriyle yeniliyor dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 morrow bildiğin malmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 çok lakayt oynuyor ya. betanın ilk phasede terran biraz ezik kalıyordu ya, o zamanlar kafası attıydı. "oynamam bu oyunu falan diyip" fast exp fantazisine daldı hala çıkamadı. ilerde biraz daha ciddiye alır umarım; çünkü sc1'den beri takip ettiğim yetenekli bi oyuncu. neyse go servera. cüce üzerinden ulaşabilirsiniz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 patch indiriyorum biraz yavaş geliyor. bekle cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 idra da bi terrana yenildikten sonra madfroga sordukları gibi imbalance varmı sence falan diye sormalarını istiyorum euheuh madfrog cidden kral adammış ama "I dont like to whine" "well what do you think is imbalanced" "i have nothing to complain about there are just lots of good terran players" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 orc oynuyodu abi o adam zaten, pek bi imbalığa dem vurucak hakkı yok benceü aa pardon undead oynuyomus. sözümü geri aldımi önceki fikrime geri dönüyorum evet ustruplu adammıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 undead oynuyodu hatta herkes undead underpowered derken baya bir başarı sağladı diye biliyorum, emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Madfrog çok kral adamdı wc de çok repini izledim keza heman/insomnia/tillerman bunlarda kral adamlardı keşke onlarda sc ile geri dönseler tlo filan bu adamlar yanında ezik kalır cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar