Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 asıl sorun helion bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Seele said: tlo cok poposu kalkik bir adam. ilginc bi sekilde tam tersi, gayette şirin bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Seele said: tlo cok poposu kalkik bir adam. oha yok artık tlo an alçak gönüllü oyunculardan biri, koredekilerle kapışır o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 roach waren'ı bu kadar kötü bir yere daha koyamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 adam linglerle fark yarattı. wc3 farkı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Cuce said: Seele said: tlo cok poposu kalkik bir adam. ilginc bi sekilde tam tersi, gayette şirin bi adam almanca ne kadar biliyorsunuz kac kere interview izlediniz bilmiyorum ama 3 tane interview izledim özelikle sonuncusunda koreye gidiyorum kralim hadi bakalim durumundaydi. Koreleri hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 şu an bitti oyun bence alamaz zerg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ben white-ra cloud macina bakiyorum baya hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 go go go öbür maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 5-6 tane scv getirseydi çok daha rahat alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ŞAKA GİBİ YA... reaper yap git adam tutabilmek icin speed research yapsın helliona geç tutabilmek için roach warrena para harcasın ama senin hiçbi şey yapmana gerek yok çünkü barracks a daha önce koydugun tech labden cıkan marauderla psikolojik olarak denyla zerg gotu korumaya calisirken exp alamasın, o da ne çat bansheeye geç... zzz muta gelsin hemen thora geç... lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yok abi cidden böyle olmıycak. hayır cok vuruyo az vureuyo meselesi değil, cidden ünite sayısı farkından doğan bi dengesizlik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 neyse diğer maça geçelim dicektim diğer tarafta replay var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 gltv'de de madfrog var. white-ra hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 asıl madfrog poposu kalkık abi tipe bak joshua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 adam cok zorladı ama badmannder cıkmadı madfrogran. idra olsa şimdiye reklam girmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sahi idra niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nerden izliyosunuz ya esl sayfasından izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 madfrog: "I have nothing to do against that." euheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://tv.esl.eu/de/ burası doğru link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nerde diger mac nerde. glhf de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 white ra oynamicak şu an zaten. diğer kanalda WhiteRa vs madfrog var daha önce oynanmış şu an oynanan ama yayınlanmayan maç Artosis vs HuK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tiple alakasi olsa TLO bakinca vay ne seker sakin cocuk diyorsun. ama öyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 idra var ama maçları bugün değil. yarın devam edicek bu daha 1. gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://www.own3d.tv/live/45 Cloud White-Ra bu kanalda. Diger kanallar acilmiyor bende octosphape yükledigim halde. ilk eli White-ra aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar