Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 EDIT: Anladığım kadarıyla ESLtv bütün maçları yayınlamıyor. O yüzden diğer adreslerden sürkeli takip edip maç kaçırmamanızı öneririm. Şu an live izleyebilirsiniz. http://www.esl-world.net/masters/#/masters/season5/gamescom/ http://tv.esl.eu/de/ http://www.glhf.tv/ http://www.own3d.tv/live/45 http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=ScienceRob http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Tump When: Wednesday, August 18, 2010 15:30 EEST - 17:00 EEST Group A and B Round 1 17:00 EEST - 18:00 EEST Group A and B Round 2 19:00 EEST - 20:00 EEST Group A and B Round 3 Broadcasted Games: ESL.tv 15:50 EEST: Group B: Morrow vs Huk 17:00 EEST: Group A: White-Ra vs TLO 19:00 EEST: Group A: TLO vs MaDFroG glhf.tv 15:50 EEST: Group A: White-Ra vs MaDFroG 17:00 EEST: Group B: Morrow vs Artosis 19:00 EEST: Group B: Huk vs Artosis şu ana kadar oynanan maçlar (ben izlemeye başladıktan itibaren) Morrow 2 - HuK 0 Madfrog 2 - WhiteRa 0 TLO 2 - WhiteRa 0 Day9 sunuyor ve o dahil oyuncuların hepsi Almanya'da toplanmış. Yanyana oynuyorlar. Kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ahahahah Şu an HuK vs Tarson oynanıyo. 3. maç başlicak arkadan TLO havaya baka baka gçeiyo geçmemesi gereken bi yerden filan. komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 HuK vs Tarson: 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oyuna ayıracakları zamanın bi kısmını ingilizceye ayırsalarmış keşke Group A: (T)(de)TheLittleOne 2-0 (Z)(se)MaDFroG 2-0 (P)(ua)White-Ra 0-2 (T)(it)ClouD 0-2 Group B: (T)(se)MorroW 2-0 (T)(pl)Tarson 1-0 (P)(ca)HuK 0-1 (Z)(us)Artosis 0-2 Cloud 0:2 TLO White-Ra 0:2 Madfrog Cloud 0:2 Madfrog White-Ra 0:2 TLO Morrow 2:0 Huk Tarson 2:0 Artosis Morrow 2:0 Artosis şu ana kadar... sanırım birazdan TLO vs. Madfrog izleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Desu said: 3. maç başlicak arkadan TLO havaya baka baka gçeiyo geçmemesi gereken bi yerden filan. komedi ya bu ne demek anlamaıdm, yalnız iyi oyun döndü be huk vs tarson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tlo ile madfrog haftada 4-5 kere karşı karşıya geliyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Cuce said: Desu said: 3. maç başlicak arkadan TLO havaya baka baka gçeiyo geçmemesi gereken bi yerden filan. komedi ya bu ne demek anlamaıdm, yalnız iyi oyun döndü be huk vs tarson ya maç öncesi kameralar geniş plan çekiyolardı bilgisayarı standı ve HuK'ı, normalde orda kimse durmuyo sadece maç bitiminde oyuncular ve sunucu oraya gelip oyun hakkında konuşuyolar, neyse işte kamera HuK ı geniş plan çekerken arkadan TLO kaybolmuş gibi etrafa baka baka geçti. Komik bi görüntüydü bi sonraki maça kadar sanırım bi süre ara var ne kadar bilmiyorum. Anladığım kadarıyla ESLtv bütün maçları yayınlamıyor. O yüzden diğer adreslerden sürkeli takip edip maç kaçırmamanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 +1 deilmi almanya? 5 dakka işte ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ilk postu güncelledim. 1 saat var daha. 19 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 huk-artosis ve tlo-madfrog maclari ayni andami oynanicak simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ne yazık ki öyle sanırım. ama birini ESLtv birini GLHF.tv yayınlayacak ben başlayan maç yakaladığımda yazıcam burdan. ya ben şunu anlamadım yalnız, adamlara baktım hepsi bi deri bi kemik. bu herifler bütün gün oyun oynamıyor mu oturup yahu? ben 1 saat oturdummu 1 cm büyüyo götüm, bu heriflerin yediklerinde mi bi şey var otururken yakıyor? WhiteRa sürekli oyun atmasıyla meşhur, adam sıskacık bi şey. bu arada bu molada seyircilere sorular soruyolar bi şeyler yapıyolar çekiliş filan kazananlara hayvan gibi hediyeler veriliyo, bitmek bilmedi azım açık bakıyorum. ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 TLO vs. Madfrog / HuK vs Artosis BAŞLAMAK ÜZERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Madfrog kendisine güvenmeyenlerşe, hazır olmadığını haketmediğini düşünenlerle çok güzel dalga geçti. Bu turnuvaya hiç hazır değilim, şansa kazanıyorum, practice yapmıyorum filan diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tlo maçı hangi kanalda? esl gltv demişssin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Cumartesi oraya gidecem büyük ihtimal. Size ordan ne getireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 TLO maçı ESL tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://www.esl-world.net/masters/season5/gamescom/ tlo vs madfrog adam ne sakin halletti reaperları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 klasik bi zvt =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 umarım TvZ süper dengeli diyenler, ilk maçı iyice izlemişlerdir. sadece T nin tech switchlerine baksınlar. ne kadar kolay, en son bi tane thor gelmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 reaper bozuyor baya zerg'ü, o bi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ofofof tlownage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 iyi kullanıldığında reaper da helion da çok fena ama helion daha fena bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tlo cok poposu kalkik bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 gg olcak birazdan sdfkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar