Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 skirmish load'larina bakiyor olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Son expansion 10 dolar oldugunda alırım. Gold editonun ederi de max 20 usd zaten.Yalnız son patchlerden sonra oyun baya stabil hale geldi.Uplay harici crash ,save sorunu vs yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oyun gayet iyi. uzunlugu da super, tekrar oynanabilirligi de. zorluk derecelerinde ekstra secenek getirebilirler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 korsanda da dynasty ozelliklerini vermiyor oynuyorz oyle campaign ama ilerde tokatlamasinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 normalde falan zorluk yasayacagini sanmiyorum, belki hard'da olabilir. ama dynasty weapon'lar cok tatli. orijinalini oynasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Arkadaş ben bu foruma hep sorun mu yazmak zorundayım? Uplay kendini güncelledi, oyuna giremiyorum. Çalışıyor gözüküyor ama ekrana gelmiyor ! Ne çekilecek çilem varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 deniyorum bi' saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Foruma baktım bir kaç defa kaldırıp tekrar kurun demişler.. Sadece bende yok sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Evet kaldırıp tekrar kurdum oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 hmm bende olmadi, bilemedim o yuzden. yeni uplay iyi olmus ama. daha derli toplu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Şu an da conflux a bağlanmasını bekliyorum bir kaç dakikadır.. Bir de ilk başta saveleri Cloud ile senkronize ediyor onu bekliyoruz, nedir o Cloud ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aga ikinci görevde gerhart nedir öyle final görevinde kalede bekliyor ya eleman o nasıl ordu lan. onu bırak ondan önce kaleden çıkan marcelo mudur yakışıklı biri var o da az değil. nedir olay halbuki vakit de harcamadım hadi güçlendiler diyelim. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ya bende deli oldum bugün, normal zorlukta oynayamıyorum ben, daha ilk görevde, iki tane hayvan hero gelip çullanıyor, ancak kaleye çekilip savunmayla yenebiliyorum, sonra iki tane daha geliyor !! Easy de oynıyacağız mecbur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kaçırdığımız birşey olmalı. ikinci görevde necro ghost hero'u yendim 100 tane sentinel'im kaldı sonra son görev aktif oldu herifin orduya bakıyorum her yaratıktan LOTS var DEADLY yazıyor açıklamada. rezilliğin son nokta walkthrough'A baktım healer mealer diyor, bende yok öyle şeyler, healer tipli biri var da gidip dmg veriyor hatunlar. bi de sadece tek fort'dan asker çıkarabiliyorum bunu da anlamadım, eskiden her fort'dan çıkmıyor muydu? hero'm nereye yakınsa oradan mı çıkıyor, olay nedir anlamadım nasıl tutorial lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Valla haven campaign de 1 i nasıl geçicem bilmiyorum, easy yaptım yine pek umut yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oyun basinda olabildigince az yaratik kaybedin neutral'lara. normal'de hic kaybetmemeniz lazim aslinda. gerhart son boss oldugu icin o campaign'deki normal deadly olmasi. deadly yenmeniz gercekten zor, ama imkansiz degil. uzerinde high yazana kadar ordu toplaman lazim. ama cok adam kaybetmissin sanirim :) haven'daki healer'lar vestel diye geciyor. sister'larin upg'leri. faction ability'yi iyi kullanmak gerekiyor combat'lerde. bir de hero'lariniza ne skill'lar aldiniz? might hero'su da olsa holy magic'ten heal ve mass heal edinin. bir de regeneration alabilirsiniz earth spells'den. might hero'su icin de oncelikli alacaginiz skill reinforcement. savasta one atacaginiz unit'e turn basinda atin. ona atmazsaniz, korumak istediginiz biri varsa, karsida range varsa(genelde sizin ranged'inize veya caster'iniza dalarlar) atin. bu sistemle adam kaybini sifira indirirsiniz. ben hard'da boss fight'lari bile trivial geciyorum oyun suresinde adam kaybetmedigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Valla aynı mantıkla hareket etmek istiyorum, zaten HOMM3 ten beri en belirgin taktiğim ilk başta asker kaybeceğim kavgalara girmeyip, gerekirse bir iki turn sonra gelmektir monsterların yanına.. Ama easy de oynuyorum, haven campaign 1 de, sürekli iki taraftan hero saldırıyor, eninde sonunda askerim bitiyor ! Oyundan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi yanlis bi' sey var orada ya :D easy'de yenilmiyor olman lazim onlara. nasilsa ilk act, bastan basla bence. rush yapmani istiyor olabilir, direkt rush yap kalenin birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 2 city'im 2 fort'um olsa da askerler tek yerden mi çıkıyor onu söyle sen, herom nerdeyse oradan alabiliyorum gibi geldi? koca hafta bekliyoprum 10 tane sentinel 10 tane okçu 10 tane sister bu mudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Cloud hikayesini Uplay seçeneklerinden kapatabiliyorsunuz. Sözde saveleriniz Uplay serverında saklanıyor da ne gerek var, format atmanız gerekirse zaten tek düşündüğünüz Heroes saveleri olmayacak büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sehirlerden recruit yapabiliyosun. fort'lardan recruit yapabilmen icin etrafta dwelling olmasi lazim. fort'a bagli hangi dwelling varsa, o yaratiklari oradan cikarabilirsin. 3 cesit dwelling var. core creature elite creature champion creature dwelling. birinci, ikinci, ucuncu siradaki yaratiklar icin dusunebilirsin. fort'a bagli bu dwelling'lerden biri yoksa, fort'tan recruit yapamazsin. eger varsa, kalede biriken yaratiklari da fort'tan alabilirsin(ayni dwelling'den olanlari). yaratik alirken h3 gibi her kalenin farkli havuzu yok. tek bir yaratik havuzu var. alinabilir yaratiklari toplu halde gosteriyor. x kalesinde alirsan, y kalesindekileri de almis oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ya nasıl oyun indirmeye değer mi? yoksa beş saçmalığında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Oyun güzel. Original almazsan yalnız Dynasty weapon filan kullanamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 heroes 3 teki gibi kafamıza göre biharita açıp istediğimizx tarafla oynayabiliyor muyuz? 5 te yoktu, napıyım böyle heroes u demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Darklight1903 said: abi yanlis bi' sey var orada ya :D easy'de yenilmiyor olman lazim onlara. nasilsa ilk act, bastan basla bence. rush yapmani istiyor olabilir, direkt rush yap kalenin birine. Haritanın 3 ayrı köşesinde kale var, rush ile birine ulaşabilsem diğerlerine gücüm kalmaz.. neyse olmadı başka bir campaign oynıyadurayım şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar