yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 şu bayraklı/turan sahilini bir adam etseler tam sosyete mekanı olacak ama adam gibi yolu bile yok daha
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nicolaskaan said: ondan oturu izmire tasınmak istiyorum.. kız heryerde aynıdır.. cok konusup kafa utulerler.. bazıları guzel bazılarıda bakımsız aynı işte hepsi:D bütük hata.
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Theridone said: nicolaskaan said: ondan oturu izmire tasınmak istiyorum.. kız heryerde aynıdır.. cok konusup kafa utulerler.. bazıları guzel bazılarıda bakımsız aynı işte hepsi:D bütük hata. ahhah.. okadar guzeller diyorsun yani?? inanmam kardeşim...:)
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi kız diyorum salak eder diyorum ateşle yaklaşma diyorum
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 1 ayda bütün fikirlerin tepetaklak olabilir. Llama doğru söylüyo, dinle onu pişman olma :)
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nicolaskaan said: gece saatlerinde cosan yerler.. isim lazım beyler isim :):):) lou jain iyi. yaz döneminde kapalı olması lazım ama. Lou Jain
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Theridone said: 1 ayda bütün fikirlerin tepetaklak olabilir. Llama doğru söylüyo, dinle onu pişman olma :) Llama kardeşim dumur ettin beni.. ama baba kızlar işte abi hepsini isteyen biri olduğumdan seçme sansım olmuyor.. zaten seçmek isteyen kim ki :)
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tyna denilen yer varmıs.. pzza bira muhabbetleri donuyyor forumlarda... bilen gören gidenoturan varmıdır???
Öne çıkan mesajlar