marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Netmaster CXC-150 Uydunet (kablonet) Modem (orijinal kutusunda) - 50 TL. (piyasa fiyatı: 90 tl) Kutu içeriği: Netmaster CXC-150 modem (1 Ethernet port + 1 USB port), adaptör, ethernet kablosu ve kullanım kılavuzu. MSN & e-posta adresim: [email protected]Not: Ürün ikinci eldir ve sağlamdır. Bir kaç ay kullandım, hiçbir sorun çıkarmadı. Yeni taşındığım yerde kablotv altyapısı olmadığı için satıyorum. Kargo masrafı alıcıya attir. ------------------------------------dipnot: ürünle ve ilanla alakam yok, satışı yapan bi arkadaşım onun adına açtım bu topiki. yukarıdaki mail adresiyle iletişime geçmeniz en hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Netmaster nasıl bir markaysa birader , uydu nete abone olduğum zmn almıştım bi tane , 7-8 senedir 7/24 açık alet daha bana mısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ben talibim urune. edit : Gerci sifiri da 90 degil 75 liraymis. Garantisi icin verilebilir sanki. edit 2 : konustum arkadasla lakin urunun 1-2 aylik garantisi kalmis. o sebeple vazgectim ben. baska talibi olan varsa buyursun, cekinmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar