Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben bu arkadaş için delikanlı goril title ı istiyorum :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Her meraklı Türk gibi kalabalığın yanına yaklaşır.. İzlemeye dalar.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 16 Ağustos 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Proxa, 16 Ağustos 2004 18:18 tarihinde demiş ki: ben bu arkadaş için delikanlı goril title ı istiyorum :P aklımı okudun:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 16 Ağustos 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 alexi ailecek hastanız :D[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Proxa, 16 Ağustos 2004 18:19 tarihinde demiş ki: alexi ailecek hastanız :D komik[signature][hline]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 *Fıstık atar*[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Bugarea, 16 Ağustos 2004 18:21 tarihinde demiş ki: komik senin kadar değil[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Yeter arkadaşlar, fıstıklar bittiyse kapatıyoruz bahçeyi, siz devam edin konuya.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bahçe kapanmaz, vatan bölünmez![signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 naber komik?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 GADANALLAAAAAAAAAAAH! Cevap veriyoruz. Mesaj uçuyor. Ya tam uçurun yada hiç uçurmayın =P.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Başka şey isteseymişim keşke tüh.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Başka bir Goril macerasında görüşmek üzre. hoşçıkılın.[signature][hline] The Truth is out There
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: BlaCk_DmC, 16 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki: Başka bir Goril macerasında görüşmek üzre. hoşçıkılın. Paticik ile kalin[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 fin[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 finito.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 goril mi nie orangutan değilde goril yahu?[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ole olmasi gerekiyomusta hani fin di the end ti eheh[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 nerde peki bu goril ?[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yedik onu biz...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 offline olmus yada banlanmistir aa paticik hastalik oldu gidip yemek yicem heah :)[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 İkisi de banlandı.. Kankigiller ne olucik?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Ardeth, 16 Ağustos 2004 19:21 tarihinde demiş ki: yedik onu biz... adama bak ne bulsa yiyo sen yakında benide yersin senden uzak durıyımde ben :D[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 karpuz benim de saçlarımın da arka tarafı aynı seninki kadar uzun ama önlerden kırtlatıorum berbere gidip. bi de ara makasıyla kabarıklığını aldırıyorum. okulun ilk 1 haftası ztn bişe demicekler ben de bu süre içinde ikaz gelip gelmiceine bakıcam. ikaz gelirse biraz kısaltıcam arklardan da[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Öne çıkan mesajlar