Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saç - Okul sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu arkadaş için delikanlı goril title ı istiyorum :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
Her meraklı Türk gibi kalabalığın yanına yaklaşır.. İzlemeye dalar.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae

[Bu mesaj Kalhiae tarafından 16 Ağustos 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 16 Ağustos 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
ben bu arkadaş için delikanlı goril title ı istiyorum :P

aklımı okudun:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 16 Ağustos 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yeter arkadaşlar, fıstıklar bittiyse kapatıyoruz bahçeyi, siz devam edin konuya.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 16 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
Başka bir Goril macerasında görüşmek üzre.
hoşçıkılın.

Paticik ile kalin[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Mesaj tarihi:
ole olmasi gerekiyomusta hani fin di the end ti eheh[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
Mesaj tarihi:
yedik onu biz...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
offline olmus yada banlanmistir aa paticik hastalik oldu gidip yemek yicem heah :)[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Ağustos 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
yedik onu biz...

adama bak ne bulsa yiyo sen yakında benide yersin senden uzak durıyımde ben :D[signature][hline]I see dead people
o 55 bin sosisliden biri
Fenerbahçe

Mesaj tarihi:
karpuz benim de saçlarımın da arka tarafı aynı seninki kadar uzun ama önlerden kırtlatıorum berbere gidip. bi de ara makasıyla kabarıklığını aldırıyorum. okulun ilk 1 haftası ztn bişe demicekler ben de bu süre içinde ikaz gelip gelmiceine bakıcam. ikaz gelirse biraz kısaltıcam arklardan da[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
  • Yeni Oluştur...