pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 pideyi gordum aciktim ya tam 1 ayiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bugun fırıncı amca bana kalbini verdi galiba ,iftar da dikkat ettim. (sefaköy) Yol üstünde eve dönerken aldım annemin tel. etmesi üzerine ama ne göreyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BabacumMostors said: Masakari said: Bişey olmadı. Pc de oyun oynarken zorla pide almaya göndermişlerdi söylene soylene gittim bi dünya sıra bekledim küfrede küfrede eve geldim. Mutfak masasına pideleri bıraktım. Pidelerden teki resimdekiydi bende fake acc alıp bu topağı açtım amma işsizmişim o zamanlar. şu var ya.. paticik tarihinde kullanıcılara atılmış en büyük tokat.. ayrıca 15 sayfa potansiyeli olan konunun köküne kibrit suyu anonsun sen anon kal giy dedi tulumlarını CthuLhu said: 15. sayfadayız zati fds A-BOVV! ben buu görmemiştim, kardeşim, ellerine sağlık bu tokat bir şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 eskiden köşede süd içenler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ne güzeldi eski ramazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar