Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulu özleyen var mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
belki insaların liseyi özlemelerinin sebebi senin o saydığın şeylerden çok farklı ve çok daha değerli şeylerdir ;)

+1

bende okulu değil de "bazı" kişileri özledim.ama onun dışında yok saçını kestir,yok gömleğini içine sok,yok öldürdüğün orc cesetlerini ortadan topla gibi uyarılar iyice sinirimi bozuyor.bu sene lise bitecek o salakça kurallardan kurtulacağım rehberlik öğretmeni ileride ne olmak istiyorsun diyince de "I wanna ROCK" diyeceğim ;)[signature][hline]administrator error
Mesaj tarihi:
eh işte ben ortamı özledımde lanet olası bi kaç oğretmen var onları hıc ozlemedım s.refsiz ler ya ama ortamı harbi ozledım ders kaynatma kopya fln heyyyt beee[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
Okulu özleyenin aklından şüphe ederim:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
said:
SpiritCrusher, 16 Ağustos 2004 15:02 tarihinde demiş ki:
Okulu özleyenin aklından şüphe ederim:)

evet bencede :lol:[signature][hline]I see dead people
o 55 bin sosisliden biri
Fenerbahçe

Mesaj tarihi:
uygun bir fiyata ben o işini görebilirim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ah ulan ah....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bu laf yüzümden kendimden neret edecem nerdeyse ama bende okulların açılmasını istiom . okulu özledim bea :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Liseyi sınaw streslerini falan asla özlemiyorum
Ama özledigim ve özledigim zaman içimi yakan tek şey var. Arkadaşlarım. Yaptıgımız geyikler gecırdıgımız zamanlar. Ooof of Bidahamı okusam su lise 3 u bu sene naapsam :([signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
okulu nasıl özliyebilirmki bütün sene zorla gidicem sonra bide özlücem euehueue EHUEHEUE![signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:52 tarihinde demiş ki:
ben hayatım boyunca lise3ü tekrar ve tekrar okumaya razıyım hemde össsi ile beraber
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ben cthulhu yu ve khaldunu özledim okuldan o kadar :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Mesaj tarihi:
okulum eglenceli, cevremde ki insanlar sizinkilerin aksine uzayli degiller, secilmis ve akli basinda(!) insanlar, dersler ve assignmentlar zevkli ve normal sartlar altinda merak ettigim ve okumak istedigim seyler goruyorum.

bos oturmaktan, sokakta gezmekten bir sure sonra bayiyorum ve ozluyorum haliyle.
  • Yeni Oluştur...