deejay17 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1 ethernet adsl modemim bir laptopum birde pc m war.. network kurmak istiyorum ama hem bilgisayarlar birbirlerini görsün hemde birbirlerine ihtiyaç duymadan internete bağlansınlar istiyorum ne yapmalıyım hub falan mı almalıyım ?? bi bilen warsa yardım pls[signature][hline]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bir tane wireless modem al iki tane de wireless network kartı ( biri laptopa biri pcye ) mis gibin. alternatif: bir hub al, hem modemi hem bilgisayarları huba bağla alternatif 2: modemin birden çok interface'i varsa iki bilgisayarı da modeme bağla.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
neter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 router'lı modem alırsan olur dediğin ..
deejay17 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 saolun... modem öle routerlı falan diil ya... wirelles da çok tuzluya geliyo... hub için sadece hepsini hub a bağlıyosun oluyo bitiyomu ???[signature][hline]Peace !!!
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 wireless buyuk rahatlik ben ucuza bulmustum tavsiye ederim olmazsa Dlink in falan routerlari var ya da neterin dedigi gibi routerli adsl modemler var[signature][hline] o_0
neter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hub alınca iş bitmeyecek + senin istediğin gibi birbirinden bağımsız nete girebilmelerinin tek yolu router'lı modem .. elindekini verip üzerine para vererek alabilirsin belki ...
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 zoom x5 modem al huba gerek yok kurulumu da kolay[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? eger tüm cabalarına ragmen birbirlerinin gormuyorlarsa muhtemelen disklerden biri ntfs digeri fat dır [Bu mesaj Swain tarafından 16 Ağustos 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
deejay17 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 iyide ben modemi çoktan aldım kullandım baya corecess 3113... güzelde modem... wireless alcaz galiba... bi access point bide laptopa pcmcia kartı... ooff of[signature][hline]Peace !!!
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 o kadar para vermek istemiyosan dedigim gibi D Link in routerlari var cok daha ucuza gelir ama kablolu[signature][hline] o_0
Öne çıkan mesajlar