deejay17 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1 ethernet adsl modemim bir laptopum birde pc m war.. network kurmak istiyorum ama hem bilgisayarlar birbirlerini görsün hemde birbirlerine ihtiyaç duymadan internete bağlansınlar istiyorum ne yapmalıyım hub falan mı almalıyım ?? bi bilen warsa yardım pls[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bir tane wireless modem al iki tane de wireless network kartı ( biri laptopa biri pcye ) mis gibin. alternatif: bir hub al, hem modemi hem bilgisayarları huba bağla alternatif 2: modemin birden çok interface'i varsa iki bilgisayarı da modeme bağla.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 router'lı modem alırsan olur dediğin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 saolun... modem öle routerlı falan diil ya... wirelles da çok tuzluya geliyo... hub için sadece hepsini hub a bağlıyosun oluyo bitiyomu ???[signature][hline]Peace !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 wireless buyuk rahatlik ben ucuza bulmustum tavsiye ederim olmazsa Dlink in falan routerlari var ya da neterin dedigi gibi routerli adsl modemler var[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hub alınca iş bitmeyecek + senin istediğin gibi birbirinden bağımsız nete girebilmelerinin tek yolu router'lı modem .. elindekini verip üzerine para vererek alabilirsin belki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 zoom x5 modem al huba gerek yok kurulumu da kolay[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? eger tüm cabalarına ragmen birbirlerinin gormuyorlarsa muhtemelen disklerden biri ntfs digeri fat dır [Bu mesaj Swain tarafından 16 Ağustos 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 iyide ben modemi çoktan aldım kullandım baya corecess 3113... güzelde modem... wireless alcaz galiba... bi access point bide laptopa pcmcia kartı... ooff of[signature][hline]Peace !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 o kadar para vermek istemiyosan dedigim gibi D Link in routerlari var cok daha ucuza gelir ama kablolu[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar