ConaN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Sony HC14E adlı digital video kameramda usb bağlantı problemi yaşıyorum.Kamerayı bilgisayara bağladıktan sonra gerekli tüm driverları yükledim.Sony nin kamera ile verilen picture package adlı yazılımını yükledim fakat sadece bu program ile yapılabilen şey çektiğiniz görüntüleri harddiske aktarmadan bilgisayardan seyredebilmek.Kamerayı pc ye bağladığınızda yeni bir sürücüde oluşmuyor.Verilen Picture Package yazılımında çektiğiniz görüntüleri hd ye kopyalabilmenizi sağlayacak cd ye yazabilmenizi sağlayacak vs.. her türlü seçenek var fakat hepsi hiç bir şeye yaramıyor.Bu sorunu ingilizce forum sitelerinde de okudum çoğu kişi yaşıyor hc14e modelinde.bi çaresini bilen arkadaşlarım varsa yardımlarını bekliyorum.[signature][hline]ConaN The Alter Realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 3 yildir sony kameralari windows xp icin driver istemiyor manuel olarak taktigin zaman gormesi laizm windows xp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConaN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu yanlış bölümde mi açtım ?[signature][hline]ConaN The Alter Realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 doğru yere açtın bendede sony var xp gördü kendi ayrıca sonynin cdsindeki programı yükledim videoları hd ye kaydetcem ama 15 dakka kaydedio en fazla 15 er parçalar halinde bölünmüş oluo (görüntü kaliteside kasetten izlediinden çok daha kötü oluo)bence bunları cdye aktarmak için istiosan hiç uraşma videoları kayıt eden bi cd ciye wer bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar