nebubukele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hay Hay o senin neyin olur derlerse gülüm olur balım olur diyeceğim o senin neyin olur derlerse sevgilim sevgilim diyeceğim o benim kalbimi isterse seve seve veririm diyeceğim kedisini köpeğini dolaptaki ceketini pabucunu terliğini duvardaki resmini ne varsa alsın toplasın gelsin benim için gelsin isterse kalsın hay hay buyursun gelsin hay hay temelli kalsın hay hay buyursun gelsin beni seven gelsin hay hay o senin neyin olur derlerse gözüm olur yaşım olur diyeceğim o senin neyin olur derlerse yazım olur kışım olur diyeceğim o bunun aksini söylerse bir bildiği vardır diyeceğim ______________________________ Yalancı Şahidim yalan yalan gözlerimdeki inan beni senden ayırır bu yürek ben aşkı gizlediğim gibi serden bir an dalıp kendini unutup gün gibi anılarla avunup biraz daha kopuyorum senden durup düşünmek yetmiyor artık seni istiyor hergece bu beden kaçıp gitsek çok uzaklara sen ve ben yalancı şahidimdir ay benim her gece denize vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın yalan değil sözlerimdeki inan eli mahkum susuyor bu yürek ben ahımı çekiyorum derinden biran kızıp herşeye küsüyor alıp kendini yollara vuruyor biraz daha soğuyorum senden durup düşünmek yetmiyor artık seni istiyor hergece bu beden kaçıp gitsek çok uzaklara sen ve ben yalancı şahidimdir ay benim her gece denize vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın Sizce bu yaz en hit parçalar hangileri?...[signature][hline]www.mesajat.com Türkiye'nin En Genç Portalı...
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bunlar değil aman tanrım bu bir şaka olmalı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kime göre, neye göre?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Öne çıkan mesajlar