di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Selamlar, Bu notebook'un sifir fiyati 1800 TL civarindaydi Subat ayinda ve biz de o zaman almistik -tabi mucizevi bir fiyatla almistik. Su anda sifirini bulamadigimdan fiyatina bakamiyorum ve satmak icin fiyat belirleyemiyorum bir turlu. Yardimci olursaniz sevinirim. Alet 6 aylik. Electro World'den alindi. Core 2 Duo islemci ( T9600 olsa gerek ) 500 GB HDD 4 GB Ram Nvidia GT 220 ekran karti (GM de olabilir hatirlayamadim simdi) 16" LED Ekran ( 1376 x 766 gibi biseydi sanirim cozunurluk ) Bir de klavyesi ustunde keypad'i mevzut. Inanilmaz rahat bir klavyesi var. Nedir bunun ederi ? Ne verirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 gpu kac mb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bakalim. GeForce GT220M 1GB CUDA imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 fiyati belli olunca tekrar konusabiliriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Disk ve islemci olarak daha asagi ozellikli olanlar icin 1300 lira falan istemisler. Dengi urunler icinse 1550 TL falan istemisler. Ben urunu zaten ucuza aldigimdan 1250 TL'ye birakabilirim. GG'ye koy derseniz ayrica komisyonunu eklerim ustune. Hani cidden alicisi varsa oturup aksam detaylica fotograflarini cekebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 2 arkadas laptop almayi dusunuyoruz onunki acil ben zaten su an o kadar para cikartamam okulun acilmasini bekliyorum okuldan alacaigm parayla anca ona haber verdim gelismelerden seni haberdar edecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Biraz once tesadufen gordum ki elimdeki model su link'ini verdigim ile hemen hemen ayni. Sadece link'teki modelde disk 320 gig, benim elimde bulunanda 500 gig. http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-x64vg280dv-intel-core-2-duo-t9600-28ghz-4gb-320gb-16-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750711&categoryId=98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 cocuk telde dedıklerını kagıda yazdım ben zaten ozellıklerden anlamam dedı karar verınce soylucekmıs bana, ben sana bıldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tabı baska alıcı cıkarsa satmakta tamamen haklısın yanı tereddut etme alıcı ben olmadıgım ıcın garantı vermenın kıyısından gecemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bump! Elimden cikarmak istiyorum bu notebook'u. Fiyat olarak 1000 lira var aklimda. Bana gore eksilerini de yazayim, sonradan bizi mi opuyosun muhabbeti olmasin. + Disk kaymasi problemlerim yuzunden alet bana agir geliyor. Daha hafif bir sey alacagim. + Yogun kullanimda sag bilegimi koydugum yer biraz fazla isiniyor. + Pil omru cok uzun degil. Calismaya bagli olarak 45dk ile 90dk arasinda degisebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 guzel makine, x58 ve 61 modellerini incelemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar