SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Askerliin bitmesine 2 ay kaldı fakat bende Toa yok vede bana oyunda kardeslerin acıkladıgı gibi toa almam lazım veya bulmam bana burdan satan veya kullanmayan arkadaslar ulasırsa sevinirim. Kelem[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 UMUUUUUUTTT NASI GİDİYO KARDEŞİMM?? BIRAK TOA FLN DAOC oynamazsın gelince boşver :) hayat nası onu anlat :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Su anda arkadas icin cok moktan olduguna eminim ozelliklede son ay gecmek bilmez:-P biter mi be bu askerlik:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Vayt asker demek 2 ay kaldi ahhaha sagsalim bitirde gel umutcum bekliyoz seni cafe olarak:)[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ,Kardeslerim cok saolun oncelikle konu dısı olucak ama askerlikmis bilmemneymis hayatinda bu sacmalıı yapomayan herkeze bitirsin diorum yas gectikce insanı bogar.Neyse gidip gelioruz stress sıkıntı ama olsun vakit gecio bi kere.durlagjım bu arada hiba ile ayrıldık bu beni cok etkiledi askerde ama neyse atlattık kaybeden oymus sen bilirsin.Neyse toa moa bahane hepinizi ozledim irfosuma da sevgiler soleyin gelince halledicem isini halledemedik yokken bu seferlik kusura bakmasın öpuorum..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar