Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Üniversiteden yeni mezun oldum, profesyonel anlamda iş deneyimim yok. Sadece Koton'da satış danışmanlığı yapıyorum bu ara. Bankalara başvurmak istiyorum. Ama şu cover letter olayını 2 gündür yazamadım acaba ingilizcesi iyi olan bir arkadaş yardım edebilir mi? Bankaya veznedarlık ya da kredi birimine girmek için başvuracağım yardımcı olursanız çok sevinirim. cinceresliy. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi en guzel kendin yazarsin su siteyi karistir cok gizli link http://www.eurocv.eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Aynen dediğin gibi oldu, yazdım ve karın ağrısından kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 =) yardimci olabilmeme sevindim ha yazdiktan sonra bir bilene danis saglam sirketlerin birinde ise alimla ilgilenen biri taniyorsan ona danisman mantikli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Yaptım bişiler google it i saolsun baya bir örnek buldum, sonra yolladım cv yi fortise, hsbc ye artık ne kadar banka varsa, dönen olur mu bilmem ama ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bılgısayar guvenlıkteysen banka kazıklayıp saglam para aklarız ama ole deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Daha dur kapıdan içeriye adımımı atmadım, bi atayım erken yoldan emekli olmanın çarelerini düşünürüz. Ha bi de msproject ve visio diye iki kıl kuyruk program öğrenmem lazım daha başlamadım bile bakmaya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 muahah cv ye onları da yazdın diye mi öğreniceksin? visio akış diagramlarını çizdiğimiz hedeydi di mi? ms project ise dert olmaz çok.. 2güne öğrenirsin örnekleri kurcalaya kurcalaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Yok yazdım diye değil Dasaa istedikleri için, yoksa güzelim excel dururken visio ile niye çalışıyım, peh =/ Valla dediğin gibi kolay mı zor mu bilmiyorum bakmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 visio yu çoooook yüzeysel kullanmak zorunda kalmıştım. doğrusu zor-kolay demem çok mantıklı değilmiş. benim yaptığım kısmı kolaydı :) project ise faydalı ama. örneklerlekurcalarsan rahatça kavrarsın. inşallah olur istediğin yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Hoca misali işte benimki çaldık mayayı ya tutarsa hesabı. Hoş tutarsa ben başka bir şeyi tutucam o da ayrı konu ahah. En iyisi yarın programlara çalışmaya başlıyım. Bildiğim kadarıyla msproject yönetim programı, visio da proje hazırlarken grafiksel diyagramlar vb. karın ağrıları yaratmaya yarayan hede. Hoş kullanmadım hiç o yüzden tam bir fikir sunamıyorum, kullandıktan sonra anlatırım nasıl olduğunu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar