hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Arkadaşlar PS3 alacağım için PSP GO mu satıyorum ..Halen kullanmakta olduğun el konsolumda 2 adet account PSN bulunmakta ve bu 2 PSN accountumdaki oyunlarım şu şekilde • Need For Speed : Most Wanted • Tekken 6 • Metal Gear Solid • Little Big Planet • Fifa 10 • God Of War : Chains Of Olympus • Avatar The Game • Assassins Creed BLOODLINES • Rock BAND UNPLUGGED • Crash Bandicoot PSP GO konsolum beyaz renkte olup hiçbir darbeye mahruz bırakılmamış , ölü pixel bulunmamaktadır.. Ayrıca konsol ile birlikte gelen tüm aparatlar ; şarj ve rockband oyununun key belgesi,kutusu ,şarj ünitesi birlikte verilecektir.. Fiyat olarak 370 TL istemekteyim.. Ankara da ikametgah ediyorum İstanbul veya diğer şehirler ilede satış gerçekleşebilir..ödeme önce para sonra konsol şeklinde olabilir.. Takas olarak tek düşündüğüm PS3 konsoludur .. [IMG=http://img256.imageshack.us/img256/7885/3971854202ccac40b307.jpg][/IMG][/URL] nakite ihtiyacım var ps3 takasını erteledim nakit para lazım :( Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abvblizzard said: satıldı woahahahhahahhahahahhahahah başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Tokasra said: abvblizzard said: satıldı woahahahhahahhahahahhahahah başarılı dasıdhasdşasldjsgdsal şXDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 jdsfşlhjasdas ekmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar