Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Şimdi geçenlerde sormuştum da hangisi bozulmuştur diye. Daha yeni ülkeye döndüm götüreceğim birazdan baktırmaya. Asıl sorum yerine ne alayım? sistemde 3gb ram, 500gb hard disk, geforce 8800gtx, quadcore var. şimdi anakartı değiştirirsem yeni teknolojilere de uyumlu birşey olsun istiyorum. bu sisteme göre çok da pahalı olmayan ne tavsiye ederseniz? aynı şekilde psu kaç watt ve hangi markanın alınması lazım? ekstra olarak da ekran kartımdan hala çok memnun olsam da değiştirmek istesem ne alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 birazdan işlemci ne diye sorcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 quadcore yazdım işte? 2.4 edit: bi de soğutucu var cpuda saçma sapan da çok yemiodur herhalde. yani kısacası 600 wattı benimki zaten yine bi 600 almak lazım eğer yanan psu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar