go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 dod da antalyada clan maci yapıcak varmı 5 e 5 yada 6 ya 6 dodv.3.2 de oynuyoruz.hl1110 la eğer varsa ilgilenen ozel msg atsin[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Antalya da dod oynayan var mı diye sor sen ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 valla var her aksam ustu 6 vs 6 dod yapıyoruz biz cafede. antalya lisa cafe.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Dod güzel de ben tf oynamak istiyorum arada Vip cafe nin cs server ına takılıyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 10 Ağustos 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 abi ben dod bilmem unreal tournament e gelin headshot liyim sizi antalyadayım beklerim :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 VAR HEMDE BABASI :D[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 gorelim bakalım =) rave-v0n-daerthe matthias-v0n-daerthe paul-v0n-daerthe keen-v0n-daerthe chris-v0n-daerthe kevin-v0n-daerthe[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bune yaw? Ultima online sülalesi, gibi? ut ye gelin ut ye[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 erutan ut oynamadık hiç yani biz hergun aksam 6 ya 6 dod yapıyoruz. uo dan gelen soyadlarımız evet. ondan doalyi doddada aynıyız. Antalyada 6 ya 6 cıkarıcak clan varsa dod_avalanche dod_kalt yada dod_cean2 da mac yapacak olan clan pm den msg atar bende Antalya VIP cafeyi ayalarim olay biter varsa guvenen gelsin =)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ben DOD bilmem bit tfc bilirim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bende tf bilirimde diğer arkadaslar oynamadı hiç[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Siz anca bu takim'la BeachPark'ya kum'dan kale yaparsiniz.. [Bu mesaj sirplaya- tarafından 15 Ağustos 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 abi ben hiç görmedim nerde bu cafe tarif etsene go2hell [signature][hline]HaD£S® [Bu mesaj Hadescik tarafından 16 Ağustos 2004 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 antalyada ışıklar caddesinde öğretmenler evinin arka sokagında zaten bir 4 yol ağzı var orda direk gorursun Lisa İnternet[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar