Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arkadaşlar 128k adsl kullanıyorum downloadum 13 oluyo genelde ama ultima online oynarken (hangi server olursa olsun) gündüz etrafımda çok kişi varken bi lag alıyor goturuyor beni bunun nedeni nedir acaba ?eskiden 56k modemimle oynardım rahat rahat. uo bölümüne açacaktım fakat burayla daha ilgilidir diye düşündüm.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! [Bu mesaj Phlox tarafından 16 Ağustos 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Phlox tarafından 16 Ağustos 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ayrıca bağlantı penceresinde hatalar bölümü fazla hızlı artıyor.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! [Bu mesaj Phlox tarafından 16 Ağustos 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bağlantı profosyonel bel mi şimdi? Oha...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 anlayabilen anlıyo alexi merak etme.. neyse yardım bekliyorum hala.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! [Bu mesaj Phlox tarafından 16 Ağustos 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar