Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 arayınca meşgul çalıyor mu sizde de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 biz de meşgul çalmıyorda 1 haftadır min. 10 dakika bekliyorum. Son olarak dün aradım açık bıraktım teli 19dakika bekletti sonra kapandı kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi ben dün aradım, EŞEK GİBİ fatuıra gelicek kesin kaç dakika "FUTBOLUNEVADRESİLİGTİVİİLİGTİVİİLİGTİVİİ" diye şarkı dinledim hatırlamıyorum şu an. İptal ettiricez, ettiremedim 2 gündür. Bi allahın kulu bağlanmıyor. Call centerda çalışan akraba var onu aradım belgeleri faxlıcam o halledecek içeriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mekanda Lig TV aboneliği 5 milyar bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bende niye meşgul bu adamlar ya :D, gaziantep maçını izleyemiyorum diye atarlanıcam anladılar mı naptılar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Dediğim eman da kuzen oluyor. Dedim bi saattir kimsde açmadı, az çalışan var şu sıralar yetemiyorlar dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 meşgul çalıyor kapanıyor sonra ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar