Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 merhabalar; dijital bir fotoğraf makinesi alıcam ve 2 makine arasında kaldım. sizlerin desteğine ihtiyacım var. konunun uzmanları da sizler olduğunuz için mevzuyu buraya taşımak istedim. hemen başta söyleyeyeim, cihaz profesyonel çekim için olmayacak. gittiğim gördüğüm yerlerde herşeyin fotoğrafını çekip kişisel aile albimleri oluşturmak amacıyla alıcam. cihazlar:1- Fujifilm AV100 12.2MP 2.7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi(HD Video Çekim)+Çanta HEDİYELİ ÜRÜNLİNKİ174,30 TL özellikler Ürün Özellikleri: Seçenek Siyah Yüz Tanıma Var Kırmızı Göz Düzeltme Var Ekran Özellikleri: Ekran Boyutu 2.7" Genel Özellikler: Ağırlık 0.12 kg Boyutlar 93.0 x 60.2 x 27.8 mm Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik Bağlantı / Arabirim USB Güç Seçenekleri 2 Adet AA Pil Resim Dosya Biçimi JPEG Türkçe Menü Var Sesli Video Kaydı Var Otomatik Zamanlayıcı Var Video Modu AVI - MJPEG Görüntü Özellikleri: Video Çözünürlüğü 1280 x 720 - 640 x 480 - 320 x 24 Görüntü Sabitleyici Var Görüntü İşlemcisi CCD Hafıza Özellikleri: Hafıza Kartı Desteği SD / SDHC Dahili Bellek 9 MB Objektif Özellikler: Çözünürlük 12.2 Megapiksel Optik Zoom NULL Dijital Zoom 6.3x Hassasiyet(ISO) ISO 3200 -------------------------------------2- General Electric GE-A1455 14.1MP 2.7" LCD 1 Dijital Fotoğraf Makinesi ÜRÜNLİNKİ209,00 TL özellikler Ürün Özellikleri : Seçenek Siyah Yüz Tanıma Var Kırmızı Göz Düzeltme Var Ekran Özellikleri: Ekran Boyutu 2.7" Genel Özellikler: Ağırlık 130 Gr. Boyutlar 9.27cm x 6.12cm x 2.82cm Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik Paket İçeriği Pil (AA Alkalin x2), USB kablosu, Bileklik, CD ROM Kılavuzu, Hızlı Başlangıç Kılavuzu, Arcsoft Photo Impression 6 yazılım Bağlantı / Arabirim USB Güç Seçenekleri 2 Adet AA Pil Resim Dosya Biçimi JPEG Türkçe Menü Var Sesli Video Kaydı Var Otomatik Zamanlayıcı Var Video Modu QuickTime Motion JPEG Görüntü Özellikleri: Video Çözünürlüğü 640 x480 Görüntü Sabitleyici Var Görüntü İşlemcisi CCD Hafıza Özellikleri: Hafıza Kartı Desteği SD/SDHC Dahili Bellek 18 MB Objektif Özellikler: Çözünürlük 14.1 Megapixel Optik Zoom NULL Dijital Zoom 5.7x Hassasiyet(ISO) ISO 3200 2 cihaza da yapılan yorumları okudum. 1. cihaza bütomar yorum var ve herkes çok memnun. 2. cihaza 1 kişi yorum yapmış o da olumlu. ben hangi cihazı alacağıma karar veremedim. karar vermemde yardımcı olab,lirmisiniz. ben hiç anlamıyorum bu zoomlardan ışık kaltie vslerden, ISO falan diyo, bi tek megapiksel biliyorum ben okadar :(bir de cihazla birlikte bellek alıcam onu da şundan alıcam: Kingston SDHC CLASS4 8GB Secure Digital Card SD4/8GB 39,48 TL bir de şajlı pil alıcam ancak kaç amperli ne marka almam gerkiyo bilemedim 2500ma yetiyomu 2750falan mı almalıyım. o pilleri şarj etmek için ona özel şarj cihazı lazımmı yoksa bendeki standart bir varta şarj cihazı var her boyutta pili şarj eden, arkasında 3000ma'e kadar şarj eder yazıyo. o yetermi? help : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bunların hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı kalitede artık onun için çanta hediyesi ile ilk tercih ön plana çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 general electric'in fotoğraf makinesi yaptığını ilk defa gördüm belki benim cahilliğimdendir ama fujifilm'in direkt fotoğraf markası olduğu da aşikar o sebepten onu tercih ederdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sensor buyukluklerini bilseydim bir sey diyebilirdim bir ihtimal belki aynidirlar. sample fotograflari vardir bu makineleri alanlar tarafindan cekilen onlari karsilastir en saglami o. bir de aradigin ozellikleri karsilastir isin tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ilk makineyi aldım :D hem de 149teleye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 şirkette panaromik bi çekim yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar