Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 "Turk olmak... Dunyanin, en tehlikeli eglencesi Turk olmaktir. Burada hayatin bizzat kendisi bile hayata sasar. Altmis milyonluk bir bungee-jumping?dir hayat. Bir beton zemine dogru milyonlarca insan suratle duseriz. Tam carpacagimiz zaman, kim oldugunu kimsenin bilmedigi bir guc, ucunda sallandigimiz lastik halati cekiverir ve biz yukarlara sicrariz. Padisahimizin irzina gecer, basbakanimizi asar, genelkurmay baskanimizi hapseder, genclerimizi idam sehpalarina gonderir sonra da en guzel ask siirlerini yazariz. Hep aptalligimizdan yakinir sonra da dunyanin en akillisi IMF?yi tam on yedi kere dolandiririz. Paralarini bize nasil kaptirdiklarini anlamazlar bile. Aptalliktan *** zekamizla ovunur ve bin senedir her yaz mevsiminde damlarda yatar ve oradan duserek oluruz. Yagmur yagdiginda ulkenin en buyuk kentinin islek bir caddesinde bogulan yeryuzundeki tek insan Turktur. Yeryuzunde kendine kanat yapip ucan ilk insan da Turktur ama... Devleti kutsal ilan eder sonra da devleti soyariz. Koylu efendimizdir? der koyluleri doveriz. Dunyada hicbir devletin tanimadigi bir devleti kurma basarisini gosterebilmis olanlar Turklerdir. Yurtta sulh, cihanda sulh? diyerek butun komsulariyla dusman olan da biziz. Ulusal onuru? bu kadar degerli ?ulusal parasi? bu kadar degersiz baska bir ulke bulmak cok zordur. Surekli olarak birbirini kaziklayanlar Turklerdir. Bir buyuk deprem oldugunda coluk cocuk, zengin fakir el birligiyle yardima kosup, evdeki iki battaniyeden birini depremzedelere bagislayanlar da Turklerdir. Kirk sekiz yil boyunca dunya futbol sampiyonasinin kapisindan bile gecemedikten sonra ilk katildigi sampiyonada dunya ucuncusu olmayi Turkler basarir. Ata sporu? gureste en olmadik ulkelere yenilen, guresten hic anlamayan Amerikali gurescilerle guresirken kolunu bacagini kirdiranlar da Turklerdir. Her konuda fikrimizi soylemeye bayilir ama hicbir fikrimize inanmayiz. Hicbir filozofumuz yoktur ama ne oldugunu kimsenin bilmedigi bir hayat felsemiz vardir. Dunyanin en unlu suikastcisi papayi vuran bir Turktur. Papayi binlerce insanin arasinda vurup kabak gibi yakalanan en salak suikastci da Turktur. Katillerin ?ulusal kahraman?, sairlerin ?vatan haini? oldugu tek ulke Turkiye?dir. Musluman olanlardan surekli kuskulanir ama musluman olmayan vatandaslarimiza devlette tek bir gorev bile vermeyiz. Butun askeri darbeleri alkislar ve ilk secimde darbecilerin kizdiklarina oy veririz. Tek bir anlasmada neredeyse bes milyon kilometre kare toprak kaybedip, bu anlasmanin en akilli anlasma olduguna inananlar da Turklerdir. Savasta kendi gemisini yedi saat boyunca bombalayanlar Turklerdir. Ucagi arizalandiginda baskalarina bir zarar gelmesin diye o ucagi son ana kadar terketmeyip olenler de Turklerdir. Yabancilardan surekli kuskulanip ne kadar yabanci orgut varsa hepsine girmeye calisanlar Turklerdir. Girmeye calistiklari orgutlerin kurallarinin aslinda Turkiye'yi bolmek icin hazirlandigina da sadece Turkler inanir. Yillarca, Avrupa Birligine girmemizi saglayacak yasalardan hicbirini cikartamayip, bir gecede baskalarinin on yilda gecirebileceginden daha fazla yasa geciririz. Omrunde hic trapez yapmamis altmis milyon insanin trapez yapmasidir hayat burada. Butun dunya, saskinlikla bakarak dusmemizi beklerken biz dusmeyiz. Biz Turkuz. Ya oynar ya aglariz. Dunyanin en tehlikeli eglencesidir Turk olmak. Ve, biz korkuyla egleniriz. " Ne MuTLu TüRK'üM DiYeNe" :D[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 qttigin bi mesaj bo$ olmasa kurban kesicem[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Banane.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 b uda daha önce yayınlanmıştı... *!batakta eli bozma jestiyle beraber* booooz[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 nerden c/p yaptığınıda belirtiverseydin
Eks Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 onu birakinda turklerin yuruyerek bisi icemedigi gibi bi teori var ortada... sahsen baya bi tanidigim icin gecerli... korkutucu[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 adam daha bugun uye olmus herıfın 100 msg ı war ya heh bugun ıcın malzememı topladın kardes olemı actın hesabı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Efecik, 15 Ağustos 2004 23:16 tarihinde demiş ki: Yeryuzunde kendine kanat yapip ucan ilk insan da Turktur ama... Ahauyuah doğru ya bizden di Hazerfen :Dauhau lol[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane.
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Pff ucuz mizah sitelerinden aldığınız her yazıyı buraya c/p yaparsanız ohooo[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 benim 5 senede attığım msg'ı adam bir günde atmış :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Üstüne gitmeyin adamın..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 katılıyorum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 noluyonuz yaw? yazıyı güzel bulmuş atmış? yeni üye böyle mi karşılanır, hoşgörü mü bu? alla alla ya[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 pek yeni değil ya, balici desem?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 isterse nükbaşlıklıkız (böylemiydi?) olsun, normal normal bişiler yazmış kişisine değil yazdığına göre tepki verin. ne olursa olsun insanlara biraz şans tanıyın.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Rahan, 16 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki: isterse nükbaşlıklıkız (böylemiydi?) olsun, normal normal bişiler yazmış kişisine değil yazdığına göre tepki verin. ne olursa olsun insanlara biraz şans tanıyın. rahancım bu sözünü unutma eminim bu adam seni pişman edicektir, yok etmezse ben de bozulmam aksine çokta mutlu olurum, adam düzeldi de onunla uğraşmaktan kurtulduk diye. umarım doğru dürüst davranır ve yine yörünge dışına şutlanmaz çünkü ben şahsen bıktım seri nolu nicklerle ortamı sulandırmasından.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 rahan hakkaten güzel sölüosun ama bi etrafa bak allah aşkına hangi üyenin gelir gelmez attıı msj kitlenmiş adam çoşmuş heryere bişiler saçmalıo olay bu kadar basit kendi açtıı topic lerı savunuo fakat başkalarınınkinde direk pislik yaratıo! saygı görmek isteyen önce etrafına saygı göstermelidir![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 milyor kerre pişman olmuşum ha bir eksik ha bir fazla. bakarsın aklı başında devam eder, 1 kişi daha katılmış olur.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eh ben açıkçası sadece bir günde böyle kesin bir yargıya varabilinecek kadarda saçma birşey yaptığını görmedim yani en azından ''AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH'' demedi. Elimizde karşılaştırmak için gayet güzel örnekler var hehe.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Oha ya konuyla ilgili 2 mesaj koca topicte adamdan sizene yazmış güzel bi yazı. Şikayet butonu koymuşlar oraya kocaman. Nese dediğim gibi güzel yazı bence[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 saçmalıklar yapıp huzur kaçıran birinede söz atıp saldırarak onunla ahbap olmayada gerek yok dalganızı geçersiniz anlayan anlar anlamayanda hayatına devam eder. edit:çok açıkça olmuş :p [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 e zaman herşeyin ilacıdır derler, bekleyelim ve görelim hı?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aferin böyle kötü yönlerimize bakın hep dalga geçin kendinizle, forumu böyle şeylerle doldurun.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eh açıkçası asıl noktayı kaçırdıktan sonra beklesekte beklemesekte farkt etmez :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben bunu kendim yazmadımki mizah sitesinden aldım beyendim koydum.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
Öne çıkan mesajlar