Dagger Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 başladıımdan beri hiç türk görmedim nerdesiniz ya?[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Evimde yada fel bux veya fel yew gate civarında assassinimle :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Yeni bir troll slayer buldum dolayisi ile surekli Despise de troll kesiyorum. Arada Dark sagolsun beni saga sola goturup gezdiriyo. :) Daha onceleride Covetous da takilirdim. Arada sirada da gidip TB ye katilmak icin Brit Fel de dolasiyorum.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 destard brit bank,ewim,vendor bu aralar pek girmiyorum,biraz nadasa yatırmam lazım :)[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Osi clientımda sorun olmasa,genelde brit bank onu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
TheDarkOne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ATL nin adresi ne ? nasil orda oynayacaz ?
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 www.owo.com Orjınal uo cd sı alırsan oynayabılırsın.Ya da sadece osi acc'u satın alabılırsın.Bazı arkadaslar satıyordu. Her ay 10 dolar verıceksın bırde.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Valla Bende Trammel Brit , Despise Arası Dolaşiom..
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Genelde, ice dungeon'da "ice ogre lord" kesmeye çalışıyorum, wrong ve moonglow, hem Trammel hemde Felluca taraflarında bulunuyorum. Bağlanış saatlerim ya çok geç yada çok erken oluyor.[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"
Öne çıkan mesajlar