Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTnet ....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oyunu İstanbul'dan oynayan illaki birsürü insan var. Ben Ataköy de oturuyorum ve 2 gündür Warhammer oynayamıyorum. Hani lag fln degil spike ında babası böle bi baglantı olamaz. Oyun gidiyo 5 dk sonra fln geliyo. Aynı dertten muzdarip kimse yokmu burda çıldırıcam artık...?
Mesaj tarihi:
kardes bendede hemen hemen ayni sikinti var bende hem lag var ama abartı degil hemde oyun kopuyor mesela 1 gün iyi oynuyorum diger gün saatte bir kopuyor ama söle yazılanlari görüyorum kosanlari ne biliyim yapilan herseyi görüyorum ama ne bisi yazabiliorm ne ata binebiliyorum sonra dc giriyorum yine aynisi böle 15 dk boyuca devam ediyor sonra geliyor hoppp 1 saat snra yine tahminimce oyunun veya tt netin türkiye baglantısında sorunlar var.
Mesaj tarihi:
Holysuffer said:

Arkadaşlar oyunu İstanbul'dan oynayan illaki birsürü insan var. Ben Ataköy de oturuyorum ve 2 gündür Warhammer oynayamıyorum. Hani lag fln degil spike ında babası böle bi baglantı olamaz. Oyun gidiyo 5 dk sonra fln geliyo. Aynı dertten muzdarip kimse yokmu burda çıldırıcam artık...?

ıstanbuldan oynayan arkadasların hepsı aynı dertten yakınıyo ,baska illerde boyle bı sorun yok ,sanırım ıstanbulda sorun:P
  • Yeni Oluştur...