Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bu programların hepsini birleştirip tek program altında toplayan programlar var. ben tirrillian diye bi program kurdum.bunda böyle ama bu hem paralı hemde icq yada msn deki friend ler gözükmüyor. bildiginiz guzel başka bi program varsa pls... thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bir daha böyle bir konuyu internete açmanda fayda var. sorunun cevabına gelirsek, MİRANDA.[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 + 1[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eet gercekten super program ama yahoo messenger nerde yaw bunda. neyse o olmasada olur zaten.guzelmiş bu arada ilk cümleni anladıysam kro olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yahoo plugin indirdim oldu thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar