nebubukele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Gerçektende Warcraft 3 süper olmuş. İlk başlarda oynadığım zaman ciddi anlamda zorluk çektim. Ben binalarımı kurup yapılanana kadar Orc'lar vs... çoktan bana karşı saldırıya geçmiş oluyorladı. Zamanla öğrenmeye başladım. Şimdi iyi sayılırım:) Benim favorim Elf'ler. Neden diye soraranız, karakterlerin grafiklerini ve özelliklerini en beğendiklerim onlar. Sizinki hangisi? Neden diyede soralım bari:P[signature][hline]www.mesajat.com Türkiye'nin En Genç Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daevron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 vallahi ben kafama ne eserse onu kullanıyom :D neyse benim favori ırkım yok ama favari herom var tabiki en özel en güçlü hero GOBLİN TİNKER neden derseniz bir tip manyak iki şirin üç vallahi iyi bence dört o bir goblin warcraft ın en sevdiim özelliklerinden biride içindeki ırkların deisimi mesela troll ler koca iri benyinsiz varlıklar deil orclar onurlu cüceler şirin (bkz frp cüce char -2)ve goblinler zeki ayrıca 1.17 de yeni bi goblin hero daha varmış vallahi ikisini alıp dağıtacam ortalığı özellikleride iyi öne de bikaç grunt oh neyse bu arada site tamamen wow kölesi olmuş war3 ölmüş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Savaşçı kişiliklerinden dolayı Orcları seviyorum.adı üstünde Warcraft :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 evet 1.17 patchinde goblin alchemist ve firelord eklenecek...özellikle firelord un incinirate(passive) özelliğine hasta oldum....[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Undead disinda butun irklarla oynuyorum. Ama en gaz Orkla oynuyorum, En iyi Night elfle, En delide Humanla "com'on shorty!!!"[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar